Adaptor rețea prin usb CNet Wireless-N CWU-906

Adaptor rețea prin usb CNet Wireless-N CWU-906
Adaptor rețea prin usb CNet Wireless-N CWU-906 Adaptor rețea prin usb CNet Wireless-N CWU-906 Adaptorul este o placa de retea externa care se conecteaza la portul USB al Laptopului/PC-ului pentru a va conecta la internet prin WI FI. Este plug&play, insa vine la pachet cu disc de instalare. Aparatul este nou. Pretul este negociabil. Specificații: Producător: CNet Technology Inc. Model... 170008 49.00
49 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 49 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda anunțul a expirat
Constanţa, Constanţa 12 Jan 2018
170008 106

Adaptorul este o placa de retea externa care se conecteaza la portul USB al Laptopului/PC-ului pentru a va conecta la internet prin WI FI. Este plug&play, insa vine la pachet cu disc de instalare. Aparatul este nou. Pretul este negociabil.


Specificații:
Producător: CNet Technology Inc.
Model: CNet Wireless-N USB Dongle CWU-906
Limbi utilizate: arabă, chineză (simplificată si tradițională), engleză, franceză, germană, italiană, japoneză, portugheză, spaniolă
Tip de interfață (bus): USB 2.0
Tip: adaptor de retea
Tehnologie: fără fir
Protocol de date: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (versiunea 2.0)
Standardele compatibile: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (draft 2.0), IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, USB 1.1, USB 2.0, Wi-Fi Protected Setup
Rata de transfer a datelor: 300 Mbps
Banda Wi-Fi: 2,4 GHz
Tip conector: 4 pini tip USB A

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.
3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.