Firma profesionala ofera servici de dezinsectie

Firma profesionala ofera servici de dezinsectie
Firma profesionala ofera servici de dezinsectie Firma profesionala ofera servici de dezinsectie Gandacul rosu de bucatarie este in general activ noaptea, pe timpul zilei ramanand ascuns. Gandacii stau ascunsi in grupuri restranse si cautarea ascunzatorilor se face cu ajutorul unui feromon de agregare secretat prin excremente. Numai in cazul unei invazii in masa pot fi vazuti ziua, iesind din a... 167544 1.50
2 ron +TVA negociabil.
Click pentru a schimba moneda 2 ron +TVA negociabil.
Click pentru a schimba moneda anunțul a expirat
Bucureşti, Bucureşti 12 May 2019
167544 1494

Gandacul rosu de bucatarie este in general activ noaptea, pe timpul zilei ramanand ascuns. Gandacii stau ascunsi in grupuri restranse si cautarea ascunzatorilor se face cu ajutorul unui feromon de agregare secretat prin excremente. Numai in cazul unei invazii in masa pot fi vazuti ziua, iesind din ascunzatori. Ei traiesc intre 100 si 200 de zile. La o saptamana de la imperechere (copulatie) apar pachetele de oua (ooteci) de culoare maronie, care contin chitina. O ooteca are in medie 36 de oua si este purtata de femela in jur de patru saptamani pe partea posterioara a corpului, care ii asigura lichidele si substantele nutritive necesare. Ouale sunt relativ bine protejate in interiorul pachetelor de conditiile nefavorabile din mediul inconjurator si pot rezista chiar la temperaturi de 22° C. Ele sunt protejate chiar si impotriva insecticidelor. Femelele expulzeaza ootecile cu putin timp inainte de eclozarea larvelor, in apropierea unei surse de apa. Larvele eclozeaza imediat dupa expulzarea ootecilor si, in decursul a 2-3 luni, ajung la maturitatea sexuala. Din cauza duratei scurte a evolutiei, specia se poate inmulti foarte usor si repede in cladirile locuite de oameni.
Sunt tipici daunatori de provizii, materiale si igiena. Fiind un omnivor tipic, gandacul rosu de bucatarie se hraneste cu orice substanta nutritiva de provenienta animala sau vegetala, care ii este accesibila, de exemplu resturi din bucatarie si resturi de mancare, dar si hartie, textile si piele. Alimentele infestate sunt compromise prin excremente, resturi de naparlire, elemente predigerate si secretii ale glandelor salivare, ceea ce determina numeroase probleme de igiena si prezinta un risc pentru sanatate. Substantele ce participa la contaminare pot provoca reactii alergice la om. De la alergenii proveniti de la gandacii rosii de bucatarie pot aparea simptome de astm. Numerosi agenti patogeni (ai unor boli) sunt raspanditi prin resturile si fecalele gandacilor datorita mobilitatii acestora. in gusa acestui gandac s-a demonstrat prezenta bacteriei Salmonella, pe care o pot transmite si la oameni. Studiile au aratat ca gandacul rosu de bucatarie este purtator al tuberculozei si anthraxului, precum si organism — gazda intermediara pentru nematozi. In intreprinderile agrare, din cauza ca gandacii transmit la vite agenti patogeni ai diverse boli, se poate ajunge la pierderi de productie in ceea ce priveste produsele din lapte si carne. Alimentele infestate de gandaci capata un miros neplacut si nu mai pot fi consumate sub nici o forma de catre om. Ele trebuie aruncate cat mai repede posibil.
http://lagandacu.ro/