Instalatii electrice

Instalatii electrice
Instalatii electrice Instalatii electrice Proiectez si execut instalatii electrice la apartamente sau case. Proiectez si execut automatizari pentru case inteligente (smart- house), care permit controlul casei de la dispozitive mobile: telefon, tableta si internet. Se permite controlul asupra instalatiei de iluminat, tende, prize, clima, a... 157719 40.00
40 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 40 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Iaşi, Iaşi 17 Feb 2015
157719 186

Proiectez si execut instalatii electrice la apartamente sau case.
Proiectez si execut automatizari pentru case inteligente (smart- house), care permit controlul casei de la dispozitive mobile: telefon, tableta si internet. Se permite controlul asupra instalatiei de iluminat, tende, prize, clima, alarma, TVCC, video- interfonie si diferite scenarii posibile pe care instalatia le poate executa: controlul irigatiei, al tendelor in caz de vant, diverse simulari contra hotilor, alarme trimise pe telefon sau e- mail etc.
Inlocuiesc instalatiile vechi de pe aluminiu pe cupru. Montez prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat.
Proiectez si montez tablouri electrice folosind protectii la curent rezidual, suprasarcina si scurt, supratensiune, diverse automatizari.
Proiectez si execut instalatii fotovoltaice on si off- grid avand si posibilitate de back- up (ups).
Verificare de scheme existente, executie schite si desene la nivel profesional, estimari de costuri materiale si manopera.
Instalatii industriale, automatizari.
Instalatii de antiincendiu, antiintruziune si TVCC.
Inginer cu peste 10 ani de experienta in strainatate. Cu peste 200 de apartamente realizate in sistem domotic (smart- house)