Laptop MSI MS 1674 pentru jocuri

Laptop MSI MS 1674 pentru jocuri
Laptop MSI MS 1674 pentru jocuri Laptop MSI MS 1674 pentru jocuri Vand Laptop MSI model ms-1674, arata 9/10, functioneaza 10/10, fotografiile sunt de actualitate. Placa video NVIDIA dedicata pentru jocuri, display intact, fara pixeli morti, cu un mic defect estetic la tastatura ( cifra 4 ). Vine preinstalat cu Windows 7 Ultimate, 64Bit sp1, optimizat pentru jocuri... 169989 600.00
600 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 600 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda anunțul a expirat
Constanţa, Constanţa 25 Oct 2017
169989 89

Vand Laptop MSI model ms-1674, arata 9/10, functioneaza 10/10, fotografiile sunt de actualitate. Placa video NVIDIA dedicata pentru jocuri, display intact, fara pixeli morti, cu un mic defect estetic la tastatura ( cifra 4 ). Vine preinstalat cu Windows 7 Ultimate, 64Bit sp1, optimizat pentru jocuri, dar se poate instala orice alt sistem de operare, inclusiv Windows 10 prin upgrade. Pretul este negociabil. Accept schimburi cu Samsung Galaxy S6/S7.

Specificatii:

- Procesor Intel Pentium Dual Core T 3400 2,16 GHz
- 4 GB de RAM DDR 2
- Placa video dedicata Nvidia GeForce 9500 M GS
- Display de 16'' (1366 x 768 )
- HDD WD 500 GB SATA Supports
- Camera frontala de 2 MPX
- Cititor de carduri SD/MMC/MS/XD
- Bluetooth intern 2,0 EDR
- 1 port HDMI
- 3 porturi USB 2.0
- Alimentator 19 V, 90 W
- Senzor de amprenta
- Baterie 6 celule Li Ion
Mai multe specificatii gasiti pe pagina producatorului.


DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.
3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.