Rooftop-uri, totem-uri, unipol-uri

Rooftop-uri, totem-uri, unipol-uri
Rooftop-uri, totem-uri, unipol-uri Rooftop-uri, totem-uri, unipol-uri adresa site: www.firme-productie.ro Roof Top Specificul acestor lucrari este dat de marimea deosebit de mare a acestora, care, fiind amplasate la inaltimi foarte mare, necesita structuri de rezistenta bine calculate pentru ca portanta data de vant acumuleaza forte importante in structura, fo... 149613 10.00
10 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 10 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 10 May 2018
149613 612

adresa site: www.firme-productie.ro

Roof Top

Specificul acestor lucrari este dat de marimea deosebit de mare a acestora, care, fiind amplasate la inaltimi foarte mare, necesita structuri de rezistenta bine calculate pentru ca portanta data de vant acumuleaza forte importante in structura, forte care trebuie descarcate la structura de rezistenta a cladirii.

Literele volumetrice sunt realizate din aluminiu prin sudura in mediu de argon sau din Plexiglas(TM).
Iluminarea acestora se face cu LED-uri, modelate pe conturul literelor.
Structura de rezistenta este realizata din profile de aluminiu sau otel si acoperita cu Polyplan

Unipol
Cu raspandire foarte mare ca mijloc de publicitate, denumirea de unipol vine in principal de la faptul ca are un singur picior de sprijin.
Asa cum veti vedea societatea noastra a construit si sisteme cu doua puncte de sprijin care se preteaza mult mai bine in spatii mai inguste, unde nu este suficient loc pentru o fundatie mare si interventii cu utilaje grele.
Un alt avantaj deloc neglijabil consta in faptul ca intreaga constructie este simtitor mai ieftina!

Totem
Totem-urile pot fi de exterior pentru semnalizarea unei zone sau a unui serviciu sau pot fi de interior pentru semnalizarea anumitor servicii sau de prezentare.
In functie de solicitare ele pot fi iluminate LED, cu tuburi spectrale sau fluorescent
Totem- de interior pentru semnalizarea promotiilor si a serviciilor oferite cu ajutorul ecranului de LCD de mari dimensiuni.
Intreg ansamlu care are o inaltime de 3.5 m, este iluminat LED cu ajutorul unui controler care formeaza jocuri luminoase in zona superioara, iar in zona inferioare formeaza jocuri luminoase cu schimbarea permanenta a culorilor.