Saboti medicali

Saboti medicali
Saboti medicali Saboti medicali medicalshoes.ro specialisti in incaltaminte confortabila si practica creata in special pentru asistente, doctori si tot personalul medical. Papuci usori si confortabili pentru asistente, saboti pentru sala de operatie si incaltaminte care respecta normele de siguranta din spital si care a fost crea... 170350 170.00
170 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 170 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Baia Mare, Maramureş 22 Mar 2018
170350 1323

medicalshoes.ro specialisti in incaltaminte confortabila si practica creata in special pentru asistente, doctori si tot personalul medical. Papuci usori si confortabili pentru asistente, saboti pentru sala de operatie si incaltaminte care respecta normele de siguranta din spital si care a fost creata avandu-se in vedere confortul si siguranta profesionistilor din domeniul sanatatii.
Indiferent ca-ti cauti incaltaminte pentru asistente, ce poate fi spalata, saboti autoclavabili, pantofi/papuci pentru asistente/infirmiere, antiderapanti sau antistatici, incaltaminte ce garanteaza siguranta sau cizme de cauciuc: medicalshoes.ro are cate un stil care sa se potriveasca cu nevoile tale profesionale legate de incaltaminte.
Facebook: medicalshoes.ro .
Telefon: 0744188565 .