DOUA RECEPTOARE BOOM PENTRU TELEKOM PLUS BONUS

DOUA RECEPTOARE BOOM PENTRU TELEKOM PLUS BONUS
DOUA RECEPTOARE BOOM PENTRU TELEKOM PLUS BONUS DOUA RECEPTOARE BOOM PENTRU TELEKOM PLUS BONUS Vand doua receptoare pentru satelit model COSHIP de la fostul DTH BOOM la care am facut actualizarea cu ultimul soft de la Dolce - Telekom. Se ofera ca bonus inca un receptor BOOM, defect, pentru piese de schimb. Pretul nu este negociabil. Predare personala in Constanta, dar pot trimite si in tara p... 170011 55.00
55 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 55 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 10 Jun 2019
170011 341

Vand doua receptoare pentru satelit model COSHIP de la fostul DTH BOOM la care am facut actualizarea cu ultimul soft de la Dolce - Telekom. Se ofera ca bonus inca un receptor BOOM, defect, pentru piese de schimb. Pretul nu este negociabil. Predare personala in Constanta, dar pot trimite si in tara prin posta sau curier. Accept unele schimburi.
DISCLAIMER: CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.

2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.

3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.

4. Pentru contact, va rog sa lasati un mesaj cu numarul Dvs. de telefon si va voi apela. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa-l creati foarte usor.

5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala.
Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.

6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora.

7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.