LAMPI SPATE MERCEDES BENZ E CLASS W211

LAMPI SPATE MERCEDES BENZ E CLASS W211
LAMPI SPATE MERCEDES BENZ E CLASS W211 LAMPI SPATE MERCEDES BENZ E CLASS W211 Vand lampi spate Mercede Benz E Class W211, an 2002-2009, second hand, rezultate din dezmembrari. Lampa dreapta spate are o urma de fisura lipita, vizibila in fotografii care nu ii afecteaza functionalitatea. Lampile se vand numai impreuna. Preț: 250 lei/bucata, usor negociabil. SPECIFICATII: ... 170347 500.00
500 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 500 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda anunțul a expirat
Constanţa, Constanţa 11 Jul 2018
170347 106

Vand lampi spate Mercede Benz E Class W211, an 2002-2009, second hand, rezultate din dezmembrari. Lampa dreapta spate are o urma de fisura lipita, vizibila in fotografii care nu ii afecteaza functionalitatea. Lampile se vand numai impreuna. Preț: 250 lei/bucata, usor negociabil.

SPECIFICATII:
Denumire produs: Lampi stop frana spate Mercedes E Class W211 2002 - 2009
Coduri de referinta:
2118200464 A2118200464 DREAPTA
2118200364 A2118200364 STANGA
Descriere produs:
- Functie de lampa: cu lumina de frana
- Articol extins/Informatii de extindere: cu suport bulb
- Constructie lampa: Tehnologie-becuri
- Culoare semnalizator: galben
- Culoare lumina semnalizator: gri fumuriu
- Culoare lumina pozitii spate: rosu
- Culoare lumina frana: rosu
- Greutate (în kg): 1,205
- Calitate: OEM ORIGINAL.

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata acestora in avans.
3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.