Receptor de satelit GigaBlue HD X3

Receptor de satelit GigaBlue HD X3
Receptor de satelit GigaBlue HD X3 Receptor de satelit GigaBlue HD X3 Modelul Gigablue HD X3 este un receptor bazat pe Linux, full HD, care utilizeaza imagini Enigma 2.Poseda un design nou, fiind dotat cu două cititoare de card, 1x CI+, e-SATA și două interfețe USB 2. Receptorul poseda un tuner TV TWIN DVB-S / S2, insa are si un slot suplimentar pentru montarea unui ... 170293 350.00
350 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 350 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 19 Jan 2019
170293 224

Modelul Gigablue HD X3 este un receptor bazat pe Linux, full HD, care utilizeaza imagini Enigma 2.Poseda un design nou, fiind dotat cu două cititoare de card, 1x CI+, e-SATA și două interfețe USB 2. Receptorul poseda un tuner TV TWIN DVB-S / S2, insa are si un slot suplimentar pentru montarea unui tuner DVB-C/C2/DVB-T/T2. Poate fi utilizat si ca receptor IPTV pentru o utilizare versatilă. Tunerul dublu DVB-S2 încorporat este suficient pentru utilizarea normală a receptorului. Dotat cu un procesor puternic, receptorul oferă o imagine de înaltă rezoluție și un timp de comutare rapid, care il claseaza intre DM 800HD si VU+Solo 2. Poate fi conectat la internet printr-o interfața LAN sau un stick Wi Fi. Are instalata OPENATV 6.1 si emulatoarele OsCam si CcCam. Pretul este de 350 lei, nu este negociabil si nu include transportul.

Specificatii:
- Procesor 2K DMMS BCM7362 2K
- 256 MB Flash / 512 MB de memorie RAM DDR
- Browser Opera
- HbbTV
- Conexiune HDMI 1.4
- 1x twin tuner DVB-S2 încorporat
- 1x slot tuner Plug & Play 1x DVB-C / T neinstalat
- 2x cititoare de cartele inteligente
- 1x CI+/2x USB/1x eSATA
- Conexiune Ethernet 10/100 Mbit
- Alimentare externă de 12V/4A

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata acestora in avans.
3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.