Receptor de satelit VU+ SOLO2

Receptor de satelit VU+ SOLO2
Receptor de satelit VU+ SOLO2 Receptor de satelit VU+ SOLO2 Receptorul este full HD, original 100% si contine un tuner dublu DVB S/S2, cel mai rapid tuner cu inregistrare. Poti viziona un program si inregistra simultan un altul pe stick sau pe un hard extern/intern. Poti face streaming in retea folosind VLC si OPEN WEBIF. Poti instala orice imagine pe el (Bl... 170294 700.00
700 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 700 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda anunțul a expirat
Constanţa, Constanţa 3 Jul 2018
170294 134

Receptorul este full HD, original 100% si contine un tuner dublu DVB S/S2, cel mai rapid tuner cu inregistrare. Poti viziona un program si inregistra simultan un altul pe stick sau pe un hard extern/intern. Poti face streaming in retea folosind VLC si OPEN WEBIF. Poti instala orice imagine pe el (Black Hole, OpenPli, VTI, OpenVix). Poseda conexiune gigabyte la reteaua lan prin fir, dar are si suport pentru WI FI prin folosirea unui stick wireless chiar de la VU+(nu este inclus). Se vinde configurat cu cea mai recenta imagine Black Hole 3 si emulatoare OsCam si CcCam de actualitate. Aparatul are montat un 2.5"HDD de 750 Gb si se livreaza impreuna cu telecomanda, alimentatorul si cablul Hdmi. Pretul este de 700 lei, nu este negociabil si nu include HDD-ul.

DATE TEHNICE:
Processor 1300 MHz MIPS/ 256MB Flash
1GB DDR3 DRAM/Gigabyte Lan
1 x DVB Common-Interface Slot
2 x Smart Card Reader (Xcrypt)
3 USB ports (1x front, 2x rear)
SPDIF optical audio output (digital)
1 x HDMI 1.4 video / audio output (digital)
1 x Scart (TV)
1 x RCA video output
2 x audio output (L / R) RCA (analog)

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.
3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.