Receptor satelit HD Technisat DIGIT S2, canale romanesti gratis

Receptor satelit HD Technisat DIGIT S2, canale romanesti gratis
Receptor satelit HD Technisat DIGIT S2, canale romanesti gratis Receptor satelit HD Technisat DIGIT S2, canale romanesti gratis Receptorul DIGIT S3 HD de la TechniSat poseda un tuner unic pentru recepția HD a canalelor TV si radio necodate transmise prin satelit. Aparatul este dedicat, in special, canalelor germane de pe satelitul Astra, situat la 19,20E, avand insa posibilitatea de a receptiona si alti sateliti. Este ușor d... 171123 95.00
95 ron
Click pentru a schimba moneda 95 ron
Click pentru a schimba moneda anunțul a expirat
Constanţa, Constanţa 13 Jun 2019
171123 211

Receptorul DIGIT S3 HD de la TechniSat poseda un tuner unic pentru recepția HD a canalelor TV si radio necodate transmise prin satelit. Aparatul este dedicat, in special, canalelor germane de pe satelitul Astra, situat la 19,20E, avand insa posibilitatea de a receptiona si alti sateliti. Este ușor de pus în funcțiune datorită programului autoinstall și a serviciului de actualizare automata a listei de programe ce se efectueaza de managerul ISIPRO. Poseda un port USB pe panoul central pentru redarea continutului media. Pretul este pentru un receptor si nu include telecomanda, dar care se poate seta orice telecomanda universala din comert. Aparatul a fost setat cu o lista de canale continand circa 20 de programe romanesti si peste 100 straine necodate transmise pe Eutelsat 160E. Transportul se achita separat de cumparator, pretul nefiind negociabil.
Date tehnice:
Formate de comprimare: AVI, H. 264, M2TS, MKV, MOV, MP4, MPEG2, MPEG4, MPG, TS, TS4, VOB; Teletext: 50 pagini;
Tipuri de fișiere audio suportate: MP2, MP3, OGG;
Formate de imagine suportate: JPG;
Putere consumată: 18W – Clasa en.A;
Consum de energie (de aşteptare): 3,1W;
Dimensiuni: Latime: 18 cm; Lungime: 19 cm; Înălţime: 3,8 cm;

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata acestora in avans.
3. Taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Pentru a evita situatii neplacute va rog verificati disponibilitatea acestui produs inainte de a-l comanda.
Va multumesc pentru intelegere !