Airsoft Gun TANFOGLIO GoldCustom Co2 GBB EricGraufffel Limited Ed...

Airsoft Gun TANFOGLIO GoldCustom Co2 GBB EricGraufffel Limited Edition
Airsoft Gun TANFOGLIO GoldCustom Co2 GBB EricGraufffel Limited Edition Airsoft Gun TANFOGLIO GoldCustom Co2 GBB EricGraufffel Limited Edition Vand pistol airsoft TANFOGLIO Gold Custom Co2 GBB Eric Graufffel Limited Edition IPSC – Detalii : Replica pistol airsoft CyberGun Tanfoglio Gold Custom Eric Grauffel este o copie a pistolului semi-automat Tanfoglio Limited Rude. Tangfolio este o companie producatoare de pistoale pentru autoap... 169178 500.00
500 ron
Click pentru a schimba moneda 500 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 23 Feb 2018
169178 1143

Vand pistol airsoft TANFOGLIO Gold Custom Co2 GBB Eric Graufffel Limited Edition IPSC –

Detalii :

Replica pistol airsoft CyberGun Tanfoglio Gold Custom Eric Grauffel este o copie a pistolului semi-automat Tanfoglio Limited Rude.
Tangfolio este o companie producatoare de pistoale pentru autoaparare si pentru competitii sportive fondata in anii 1940 dupa al Doilea Razboi Mondial.
Replica CyberGun Tanfoglio Gold Custom Eric Grauffel GBB este fabricata in intregime din metal, functioneaza pe baza de capsule CO2 si este dotata cu sistemul blow-back ce ofera o senzatie de realism utilizatorului.
In plus replica este echipata cu o montura RIS potrivita pentru accesorii optice si tactice ( detasabila). Pistolul este potrivit pentru trageri la tinta datorita preciziei, dar reprezinta si o piesa de colectie. Depinde ce doresti acum :)

Pachetul contine: replica, incarcator, cheie imbus, manual de utilizare, bile de test (aproximativ 100 bile) si montura accesorii optice.

Informaţii adiţionale

Platforma Alta Produs de/pentru CyberGun
Viteza bile 0.20g 100 m/s
Bile recomandate 0.20 g
Energie 1,2 J
Greutate 1344 g
Hop-Up Reglabil
Propulsie CO2
Blow-back Da
Material Full Metal
Calibrul tevii 6 mm