Pagina de ajutor

Am greșit un anunț, trebuie schimbat ceva

Dacă anunțul are asociată o adresă de email, atunci pe pagina anunțului apăsați "editează/actualizează", veți primi in email un link, click pe acel link pentru a edita anunțul.

Dacă anunțul NU are asociată o adresă de email, atunci pe pagina anunțului apăsați "semnalează anunț", și menționați ce doriți schimbat, un administrator va edita anunțul dvs.

Anunțul meu a expirat, vreau să îl șterg

Un anunț poate fi marcat ca și "EXPIRAT", nu va mai afișa numărul de telefon și nu va mai apărea in căutari.

Pentru a marca un anunț ca și "EXPIRAT" urmați pași pentru "editare anunț" de mai sus; in timp ce editați anunțul bifați căsuța "anunțul a expirat".

Nu există o categorie sau o localitate

Dacă doriți sa trimiteți un anunț și nu există o anumită categorie sau o localitate, puteți să puneți in altă categorie apoi pe pagina anunțului să apăsați "Semnalează anunț" și menționați ce categorie ați fi dorit să existe, o vom adăuga și vom muta anunțul dvs.

De ce pot posta doar câteva anunțuri pe zi ?

Această limită a fost pusă pentru a descuraja anunțurile de tip spam, sau de la firme care pun un număr foarte mare de anunțuri. Se urmarește menținerea unei vizibilități egale; astfel ca un utilizator care a postat 2 aununțuri sa nu apară pe ultima pagină deoarece o altă persoană a postat alte 100 de anunțuri.