ANIMATOR PETRECERI COPII

ANIMATOR PETRECERI COPII
ANIMATOR PETRECERI COPII ANIMATOR PETRECERI COPII Te așteptăm în echipa noastră dacă ești o persoană dinamică, creativă, carismatică și cu simțul umorului, îți place să lucrezi cu copiii dar și cu adultii. Este un plus dacă ești absolvent/ă studii de sport, muzica, pedagogie. Disponibilitate de lucru L-V și ocazional în weekend. RESPONSABILITĂ... 161094
-
161094 636

Te așteptăm în echipa noastră dacă ești o persoană dinamică, creativă, carismatică și cu simțul umorului, îți place să lucrezi cu copiii dar și cu adultii. Este un plus dacă ești absolvent/ă studii de sport, muzica, pedagogie.
Disponibilitate de lucru L-V și ocazional în weekend.

RESPONSABILITĂȚI / BENEFICII:
Vrem să știi să te joci și să îți placă să interacționezi cu copiii, să fii foarte activ și să ii ții în priză constant timp de o oră - două sau trei ore (atât durează în medie animația la petreceri)
Va trebui să ai grijă de copii ca să fie în siguranță.
Îi vei ajuta pe copii cu tot ce au nevoie.
Vei avea de învățat să folosești recuzita noastră pentru diverse jocuri și activități specifice animației la petrecerile pentru copii.

Trebuie să fii disponibil să lucrezi în weekend-uri în mod special.
Plata se realizează după fiecare petrecere.


DESCRIEREA COMPANIEI:
Narnia Universul petrecerilor organizează evenimente pentru copii. Ne dorim o echipă tânără și foarte multi clienți multumiți de colaborarea cu noi. Viziteaza-ne pe Facebook: Narnia Universul petrecerilor.

Cv-urile se trimit la e-mail: gradiprichindeii@yahoo.com
Mai multe detalii vă oferim la nr de telefon: 0742747989 – Camelia Istrate