ASUS Wireless LAN Cardbus Adapter WL-107G

ASUS Wireless LAN Cardbus Adapter WL-107G
ASUS Wireless LAN Cardbus Adapter WL-107G ASUS Wireless LAN Cardbus Adapter WL-107G Vand adaptor cardbus wireless lan de la Asus, model WL-107G, nou, la cutie, utilizabil pentru pentru PC-uri sau notebook-uri fara internet WI FI, dar cu slot PCMCIA. Adaptorul Cardbus WL-107g încorporează un design dual-mode care asigura ca standardele WLAN IEEE802.11b și IEEE802.11g să funcționeze... 169971 49.99
50 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 50 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 28 Mar 2020
169971 1150

Vand adaptor cardbus wireless lan de la Asus, model WL-107G, nou, la cutie, utilizabil pentru pentru PC-uri sau notebook-uri fara internet WI FI, dar cu slot PCMCIA. Adaptorul Cardbus WL-107g încorporează un design dual-mode care asigura ca standardele WLAN IEEE802.11b și IEEE802.11g să funcționeze simultan. În plus, vă permite să configurați un AP software pe notebook. Cu funcțiile WDS și NAT, adaptorul de la Asus aduce caracteristici bazate tehnologii fără precedent si cu o sensibilitate excelentă a receptorului pentru cea mai bună gamă din clasă.
Produsul a fost testat in prealabil, nu mai beneficiaza de garantie, iar pretul este negociabil.
Mai multe date gasiti pe site-ul producatorului: https://www.wireless-driver.com/asus-wl-107g- 80211g-wireless-cardbus-adapter/.

DISCLAIM ER: CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.
3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.
4. Pentru contact, va rog sa lasati un mesaj cu numarul Dvs. de telefon si va voi apela. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa-l creati foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala.
Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.