Broderie cu margele de nisip “Inger de Craciun”

Broderie cu margele de nisip “Inger de Craciun”
Broderie cu margele de nisip “Inger de Craciun” Broderie cu margele de nisip “Inger de Craciun” Broderia lucrata manual cu margele “nisip” este o idee excelenta de cadou de arta decorativa pentru orice colectionar de arta! Tabloul este realizat pe suport textil prin brodare manuala cu margele minuscule. Este splendid datorita margelelor care stralucesc atat la lumina naturala a zilei, cat s... 94952 200.00
200 ron
Click pentru a schimba moneda 200 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 3 Apr 2020
94952 3064

Broderia lucrata manual cu margele “nisip” este o idee excelenta de cadou de arta decorativa pentru orice colectionar de arta!

Tabloul este realizat pe suport textil prin brodare manuala cu margele minuscule. Este splendid datorita margelelor care stralucesc atat la lumina naturala a zilei, cat si la cea artificiala de interior. O adevarata opera de arta!

Descriere produs:
broderie lucrata manual (tehnica se numeste “broderie cu margele”)

Dimensiuni: 26.5 x 31.5cm

Materiale:
- panza satinata pictata produsa in Ucraina
- margele “nisip” din sticla de calitate ridicata produse in Cehia (Preciosa Ornela)
- rama realizata in Rep. Moldova
- geam de sticla
- carlig

Cantitate margele: 2590 bucati

Numar culori: 12

Stare produs: nou

Margele de nisip sunt margele foarte mici care vin intr-o multitudine de forme, culori și finisaje. Margelele de nisip sunt destinate obtinerii unor tesaturi sau siraguri subtiri, fine. Acest tip de margele sunt cunoscute sub denumirea de “margele de nisip”, dar sunt confectionate din sticla topita.

Sticla este cel mai comun material folosit in procesul de fabricare al margelelor “nisip”, in afara de metal sau ceramica. Cele mai moderne si de cea mai inalta calitate sunt margelele realizate in Japonia sau Cehia.