Broderie cu margele de nisip “Inger in lalele”

Broderie cu margele de nisip “Inger in lalele”
Broderie cu margele de nisip “Inger in lalele” Broderie cu margele de nisip “Inger in lalele” Broderia lucrata manual cu margele “nisip” este o idee excelenta de cadou de arta decorativa pentru orice colectionar de arta! Tabloul este realizat pe suport textil prin brodare manuala cu margele minuscule. Este splendid datorita margelelor care stralucesc atat la lumina naturala a zilei, cat s... 94954 250.00
250 ron
Click pentru a schimba moneda 250 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 4 Apr 2020
94954 3005

Broderia lucrata manual cu margele “nisip” este o idee excelenta de cadou de arta decorativa pentru orice colectionar de arta!

Tabloul este realizat pe suport textil prin brodare manuala cu margele minuscule. Este splendid datorita margelelor care stralucesc atat la lumina naturala a zilei, cat si la cea artificiala de interior. O adevarata opera de arta!

Descriere produs:
broderie lucrata manual (tehnica se numeste “broderie cu margele”)

Dimensiuni: 32 x 25cm

Materiale:
- panza canvas pictata produsa in Ucraina
- margele “nisip” din sticla de calitate ridicata produse in Cehia (Preciosa Ornela)
- rama realizata in Rep. Moldova
- geam de sticla
- carlig

Cantitate margele: 3150 bucati

Numar culori: 15

Stare produs: nou

Margele de nisip sunt margele foarte mici care vin intr-o multitudine de forme, culori și finisaje. Margelele de nisip sunt destinate obtinerii unor tesaturi sau siraguri subtiri, fine. Acest tip de margele sunt cunoscute sub denumirea de “margele de nisip”, dar sunt confectionate din sticla topita.

Sticla este cel mai comun material folosit in procesul de fabricare al margelelor “nisip”, in afara de metal sau ceramica. Cele mai moderne si de cea mai inalta calitate sunt margelele realizate in Japonia sau Cehia.