Broderie cu margele de nisip “Pastorul Divin” de Murillo (1618-16...

Broderie cu margele de nisip “Pastorul Divin” de Murillo (1618-1682)
Broderie cu margele de nisip “Pastorul Divin” de Murillo (1618-1682) Broderie cu margele de nisip “Pastorul Divin” de Murillo (1618-1682) Broderia lucrata manual cu margele “nisip” este o idee excelenta de cadou de arta decorativa pentru orice colectionar de arta! Tabloul este realizat pe suport textil prin brodare manuala cu margele minuscule. Este splendid datorita margelelor care stralucesc atat la lumina naturala a zilei, cat s... 94951 300.00
300 ron
Click pentru a schimba moneda 300 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 25 Mar 2019
94951 2773

Broderia lucrata manual cu margele “nisip” este o idee excelenta de cadou de arta decorativa pentru orice colectionar de arta!

Tabloul este realizat pe suport textil prin brodare manuala cu margele minuscule. Este splendid datorita margelelor care stralucesc atat la lumina naturala a zilei, cat si la cea artificiala de interior. O adevarata opera de arta!

Bartolomé Esteban Murillo (31 decembrie 1617 – 3 aprilie 1682) a fost un pictor spaniol al sec. al XVII-lea. Este una dintre cele mai importante figuri ale picturii baroce spaniole. Desi este cel mai bine cunoscut pentru lucrarile sale religioase, Murillo a pictat, de asemenea, un numar considerabil de tablouri cu femei contemporane si copii. Aceste portrete realiste, pline de viata cu florarese, arici pe strada, cersetori constituie o inregistrare extinsa si atragatoare din viata de zi cu zi a timpurilor sale.

Pictura originala este expusa in muzeul Museo del Prado din Madrid (Spania).

Descriere produs:
broderie lucrata manual (tehnica se numeste “broderie cu margele”)

Dimensiuni: 22 x 29cm

Materiale:
- panza canvas pictata produsa in Ucraina
- margele “nisip” din sticla de calitate ridicata produse in Cehia (Preciosa Ornela)
- rama realizata in Rep. Moldova
- geam de sticla
- carlig

Cantitate margele: 3230 bucati
Numar culori: 12
Stare produs: nou

Margele de nisip sunt margele foarte mici care vin intr-o multitudine de forme, culori și finisaje. Margelele de nisip sunt destinate obtinerii unor tesaturi sau siraguri subtiri, fine. Acest tip de margele sunt cunoscute sub denumirea de “margele de nisip”, dar sunt confectionate din sticla topita.

Sticla este cel mai comun material folosit in procesul de fabricare al margelelor “nisip”, in afara de metal sau ceramica. Cele mai moderne si de cea mai inalta calitate sunt margelele realizate in Japonia sau Cehia.