casa si teren de vanzare

casa si teren de vanzare
casa si teren de vanzare casa si teren de vanzare Casa stil conac este construita la inceputul sec XX. Se afla la 40 minute de Bucuresti, in orasul Fierbinti-Targ la granita de Nord a Judetului Ilfov. Accesul in aceasta localitate fiind facil dinspre toate localitatile importante care il inconjoara: Bucuresti, Ploiesti, Urziceni cat si DN1 si DN2. ... 144281 45000.00
202 500 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 202 500 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
144281 757

Casa stil conac este construita la inceputul sec XX. Se afla la 40 minute de Bucuresti, in orasul Fierbinti-Targ la granita de Nord a Judetului Ilfov. Accesul in aceasta localitate fiind facil dinspre toate localitatile importante care il inconjoara: Bucuresti, Ploiesti, Urziceni cat si DN1 si DN2.





















A ccesul se face direct din soseaua principala, casa situandu-se in mijlocul unei gradini cu flori, pomi si arbusti ornamentali,cu o suprafata de 3800 mp. , conferind farmecul si linistea necesara. Stilul arhitectonic este neoromanesc, pastrandu-se arhitectura originala. Constructia este din caramida, cu 5 camere, holuri si dependinte, baie, bucatarie, camara. Este racordata la apa potabila, fibra optica pana in casa, energie electrica.