COLECTIA REVISTEI INFOSATELIT PLUS BONUS

COLECTIA REVISTEI INFOSATELIT PLUS BONUS
COLECTIA REVISTEI INFOSATELIT PLUS BONUS COLECTIA REVISTEI INFOSATELIT PLUS BONUS Vand colectia completa a revistei Info satelit pe anii 2012-2016, un numar de 20 reviste in stare excelenta, utile specialistilor in domeniu si nu numai. Trimit oriunde in tara prin curier sau posta cu plata transportului la destinatar. Se ofera ca bonus un manual pentru receptorul Hyundai, modelul... 169990 95.00
95 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 95 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 4 Jun 2019
169990 534

Vand colectia completa a revistei Info satelit pe anii 2012-2016, un numar de 20 reviste in stare excelenta, utile specialistilor in domeniu si nu numai. Trimit oriunde in tara prin curier sau posta cu plata transportului la destinatar. Se ofera ca bonus un manual pentru receptorul Hyundai, modelul cu doua telecomenzi, de la RCS&RDS. Pret fix: 95 lei.

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.
3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.