COMPUTER DESKTOP NEC VL 280 POWERMATE

COMPUTER DESKTOP NEC VL 280 POWERMATE
COMPUTER DESKTOP NEC VL 280 POWERMATE COMPUTER DESKTOP NEC VL 280 POWERMATE Intel® core 2 duo e8400 - 6m cache, 3.00 ghz, 1333 mhz fsb 4096mb ddr2,hdd 160gb sata, dvd-rw, sound, lan. Se vinde cu Windows 7 professional cu licenta preinstalat = 400 lei; Monitor nec 19” = 200 lei. Pret total 600 lei, negociabil. Se vand si separat. Nu fac schimburi. Trimit in tara prin po... 170000 600.00
600 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 600 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda anunțul a expirat
Constanţa, Constanţa 30 Mar 2020
170000 488

Intel® core 2 duo e8400 - 6m cache, 3.00 ghz, 1333 mhz fsb
4096mb ddr2,hdd 160gb sata, dvd-rw, sound, lan.
Se vinde cu Windows 7 professional cu licenta preinstalat = 400 lei;
Monitor nec 19” = 200 lei. Pret total 600 lei, negociabil. Se vand si separat.
Nu fac schimburi. Trimit in tara prin posta sau curier rapid, doar cu plata in avans si livrare cu verificare.

DISCLAIMER: CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!


1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.

2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.

3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.

4. Pentru contact, va rog sa lasati un mesaj cu numarul Dvs. de telefon si va voi apela. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa-l creati foarte usor.

5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala.
Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.

6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora.

7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.