Curatenie Profesionala Dupa Constructor Si Renovare Timisoara

Curatenie Profesionala Dupa Constructor Si Renovare Timisoara
Curatenie Profesionala Dupa Constructor Si Renovare Timisoara Curatenie Profesionala Dupa Constructor Si Renovare Timisoara Curatenia dupa constructor este una dintre cele mai dificile curatenii, pentru ca presupune multe operatiuni, iar unele dintre ele cer multa atentie si rabdare. Atunci cand va apropiati de finalizarea unei lucrari de renovare sau a unei constructii, va trebui sa va ganditi la incheierea unui contrac... 171714
-
Timişoara, Timiş 16 Feb 2021
171714 201

Curatenia dupa constructor este una dintre cele mai dificile curatenii, pentru ca presupune multe operatiuni, iar unele dintre ele cer multa atentie si rabdare. Atunci cand va apropiati de finalizarea unei lucrari de renovare sau a unei constructii, va trebui sa va ganditi la incheierea unui contract de curatenie dupa constructor.

Pro Cleaning , vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii profesionale, specific fiecarui tip de curatenie, cu personal bine pregatit, dotat cu unelte necesare, pentru a fi la inaltimea pretentiilor dumneavoastra.

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate vom folosi solutii profesionale adecvate fiecarui tip de suprafata, acolo unde este nevoie vom folosi echipamente mecanizate si vom respecta pasii de care avem nevoie, pentru obtinerea celui mai bun rezultat:

* Curatarea suprafetelor de materialele ramase in urma constructorului (resturi de gresie, faianta, adezivi, chit, etc.);

* Indepartarea foliilor si etichetelor de pe suprafete;

* Indepartat petele de lavabil de pe pardosea cu decapant profesional;

* Curatat atent gresia si faianta din baie si bucatarie cu decapant profesional;

* Curatat usile, tocaria si geamurile cu solutii specifice suprafetelor;

* Curatat prize, intrerupatoare, grille de aerisire;

* Curatat caloriferele cu generatorul de abur;

* Curatat gresia si parchetul mecanizat;

* Curatat aspirat mobilier interior si exterior;

* Dezinfectat grupurile sanitare;

* Igienizare cu ozon grupurile sanitare;

* Odorizarea si parfumarea spatiilor;

Apeland la serviciile noastre, putem stabili impreuna cand este bine sa incepem curatenia, dupa ce in prealabil unul din angajatii nostrii, va face o evaluare gratuita a locatiei respective. In functie de marimea si de complexitatea lucrarii, vom stabili durata executarii serviciului de curatenie.

WebSite : www.pro-cleaning.net
FaceBook : www.facebook.com/ProCleaningTM