Curs "Antreprenor de succes"

Curs "Antreprenor de succes" Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala de peste 12 ani experienta, va invita sa participati la cursul ANTREPRENOR DE SUCCES! Ai idei de afaceri dar nu stii de unde sa incepi? Daca raspunsul este DA atunci vino la cursul nostru de Antreprenoriat! Vei afla... 170325 670.00
670 ron
Click pentru a schimba moneda 670 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 13 Mar 2018
170325 448

Top Quality Management, in calitate de furnizor de cursuri de formare profesionala de peste 12 ani experienta, va invita sa participati la cursul ANTREPRENOR DE SUCCES!
Ai idei de afaceri dar nu stii de unde sa incepi? Daca raspunsul este DA atunci vino la cursul nostru de Antreprenoriat! Vei afla cat de usor este sa iti incepi propria afacere, obstacolele pe care le vei intampina, si cel mai eficient mod prin care le poti face fata.
In viziunea noastra orice afacere gestioanata si planificata corect poate avea succes. Afla chiar acum drumul corect catre o intreprindere de SUCCES!
• Grup tinta:
Cursul Antreprenor de succes se adreseaza oricarei persoane care doreste sa dobandeasca competente si aptitudini pentru identificarea si punerea in practica a ideilor de afaceri, gestionarea concreta a afacerii sau pentru optimizarea structurii si desfasurarii unei afaceri.
• Beneficiile participarii la cursul de antreprenoriat "Antreprenor de succes":
-Vei afla avantajele, dezavantajele, oportunitatile, precum si limitele implementarii unui plan de afaceri.
-Te vei face inteles cu usurinta si vei invata sa comunici mai usor despre propriile idei si oportunitatile identificate.
-Vei cunoaste conceptele esentiale unei afaceri de succes.
-Vei intelege care sunt procedurile de construire a unei afaceri, tipuri de business existente pe piata si tipologii de management.
-Vei deveni capabil sa iei decizii cu responsabilitate si sa conduci echipa catre indeplinirea obiectivelor asumate.
-Te vei familiariza cu termenii specifici mediului afacerilor si iti vei imbunatati competentele de antreprenor.
• Competente dobandite in urma parcurgerii cursului de antreprenoriat:
-Capacitatea de a identifica oportunitati pentru activitati personale, profesionale sau de afaceri;
-Tehnici de conducere, motivare si negociere;
-Elaborarea strategiei de marketing, vanzare si publicitate.
-Dezvoltarea capacitatii de luare a deciziilor;
• Pret: 670 LEI.
Pentru detalii va rugam sa solicitati informatii prin e-mail la adresa comunicare@cursuriautorizate.ro sau sa ne contactati telefonic la 037 134 79 sau 0724 341 894