Curs Gestionarea ambalajelor si deseurilor din ambalaje

Curs Gestionarea ambalajelor si deseurilor din ambalaje Curs Gestionarea ambalajelor si deseurilor din ambalaje Cursul GESTIONAREA AMBALAJELOR SI DESEURILOR DIN AMBALAJE este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia RESPONSABIL DE MEDIU / ModulAplicarea prevederilor legale privind un mediu sanatos, securitate în munca si in... 170321
-
Bucureşti, Bucureşti 12 Mar 2018
170321 499

Curs Gestionarea ambalajelor si deseurilor din ambalaje
Cursul GESTIONAREA AMBALAJELOR SI DESEURILOR DIN AMBALAJE este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia RESPONSABIL DE MEDIU / ModulAplicarea prevederilor legale privind un mediu sanatos, securitate în munca si in domeniul situatiilor de urgenta, cod COR 325710.
Obiective:
• Cunoasterea conceptului de AMBALAJ: definitii, categorii si tipuri de materiale utilizate pentru ambalare.
• Abordarea sistemica a conceptului de AMBALAJ – trasabilitatea ambalajului, de la proiectarea pana la utilizatorul final al produsului ambalat.
• Dobandirea de cunostinte in domeniul managementului deseurilor, inclusiv a deseurilor de ambalaje.
• Cunoasterea si intelegerea aplicarii reglementarilor privind managementul deseurilor si armonizarea cu celelalte obligatii legale ale agentilor economici (codul fiscal).
Competente dobandite:
• Comunicarea interpersonala. Munca in echipa
• Perfectionarea profesionala –responsabil cu gestiunea deseurilor
• Managementul activitatii de colectare a datelor pentru intocmirea declaratiei privind obligatiile la Fondul de mediu, inclusiv gestiunea deseurilor de ambalaje: organizare, planificare, monitorizare – masurare procese, evaluarea conformarii
• Intocmirea Declaratiei la Fondul de Mediu, raportari lunare/ anuale privind ambalajele si deseurile de ambalaje introduse pe piata nationala de catre agentii economici care intra sub incidenta reglementarilor aplicabile.
Perioada: Sesiunea : 26 si 27 aprilie 2018, intre orele 10.00-16.00
La aceste zile se mai adauga 1 zi de examinare, care va fi comunicata ulterior, in functie de decizia de numire a Comisiei de Evaluare a Autoritatii Nationale pentru Calificari.
Pret*: 370 LEI
Locatie: Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la:
Telefon: 037 134 79 51 / 0724 341 894 / 0724 370 347
E-mail: office@cursuriautorizate.ro
Web: www.cursuriautorizate.ro