Cursuri resurse umane

Cursuri resurse umane
Cursuri resurse umane Cursuri resurse umane Strategic HR organizeaza cursuri in domeniul resurselor umane: Inspector resurse umane, Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, Manager proiect. Vrei sa cunosti cele mai eficiente metode de comunicare cu angajatii? Vrei sa stii cum sa ii motivezi? Vrei ca REVISAL sa nu aiba secrete... 169428 400.00
400 ron
Click pentru a schimba moneda 400 ron
Click pentru a schimba moneda
Oradea, Bihor 23 Jan 2018
169428 989

Strategic HR organizeaza cursuri in domeniul resurselor umane: Inspector resurse umane, Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, Manager proiect.
Vrei sa cunosti cele mai eficiente metode de comunicare cu angajatii? Vrei sa stii cum sa ii motivezi? Vrei ca REVISAL sa nu aiba secrete pentru tine? Vrei sa stapanesti tot ceea ce inseamna intocmirea, modificarea sau incetarea contractului de munca? Atunci incepe-ti sau consolideaza-ti cariera si inscrie-te acum la cursul INSPECTOR RESURSE UMANE! Pret: 350 lei!
Vrei sa fii responsabil cu angajatii societatii? Securitatea si sanatatea acestora in procesul muncii este importanta pentru tine? Sau poate ai abilitati antreprenoriale si ai vrea sa vinzi servicii de asigurare a instructajului in domeniul sanatatii si securitatii in munca (fiecare societate este obligata sa aiba contractat un astfel de prestator – PFA sau SRL – si acesta ai putea fi chiar tu!)? Atunci incepe-ti cariera in acest domeniu prin inscrierea la cursul de INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA! Pret: 400 lei!
Anul 2017 va fi anul cu cea mai mare lansare de proiecte cu finantare europeana! Vrei sa fii pregatit pentru accesarea banilor si implementarea proiectelor? Inscrie-te la cursul autorizat MANAGER PROIECT! Completeaza cursul acesta cu un modul de SCRIERE DE PROIECTE si pregateste-te pentru un viitor mai bun! Pret: 600 lei!
Detalii si inscrieri la tel. 0770-514303.