dezinsectie dezinfectie deratizare

dezinsectie dezinfectie deratizare
dezinsectie dezinfectie deratizare dezinsectie dezinfectie deratizare Suntem o firma de prestari servicii autorizata de DSP si DSV, din Ilfov si cu punct de lucru in Bucuresti ce va ofera o gama larga de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde de calitate. Va stam la dispozitie cu solutii profesionale pent... 139849
-
Glina, Ilfov 27 Sep 2014
139849 854

Suntem o firma de prestari servicii autorizata de DSP si DSV, din Ilfov si cu punct de lucru in Bucuresti ce va ofera o gama larga de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde de calitate. Va stam la dispozitie cu solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice).
Dispunem de personal calificat si cu experienta, echipamente si materiale care va garanteaza rezolvarea problemelor dumneavoastra pe termen lung.
Firma noastra detine toate avizele si autorizatiile necesare in furnizarea de servicii pe masura asteptarilor si nevoilor dumneavoastra. si toate actele in regula pentru organele de control. inclusiv programul anual al lucrarilor ddd.
Actionam intotdeauna in functie de un plan bine stabilit si in urma unei analize personalizate a problemei cu care va confruntati sau a nevoilor pe care le aveti. Tinem cont de faptul ca reputatia afacerilor dumneavoastra trebuie sa fie ireprosabila, motiv pentru care ne desfasuram activitatea, rapid, discret si eficient.
Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii la preturi accesibile.