Garsoniera superba, bucatarie inchisa, bloc nou, balcon

Garsoniera superba, bucatarie inchisa, bloc nou, balcon
Garsoniera superba, bucatarie inchisa, bloc nou, balcon Garsoniera superba, bucatarie inchisa, bloc nou, balcon Garsoniera superba, disponibila intr-un bloc nou ce face parte dintr-un ansamblu rezidential situat in zona Metalurgiei, cu acces rapid catre statia ratb. Garsoniera este spatioasa, are suprafata utila de 42 mp, este compartimentata ideal: hol de decomandare, camera mare si luminoasa, bucatarie inc... 169979 35000.00
157 500 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 157 500 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Berceni, Ilfov 1 Aug 2017
169979 1093

Garsoniera superba, disponibila intr-un bloc nou ce face parte dintr-un ansamblu rezidential situat in zona Metalurgiei, cu acces rapid catre statia ratb.
Garsoniera este spatioasa, are suprafata utila de 42 mp, este compartimentata ideal: hol de decomandare, camera mare si luminoasa, bucatarie inchisa, baie complet utilata.
Locuita se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet laminat, geam termopan cu tamplarie pvc 5 camere, obiecte sanitare din ceramica in baie, centrala proprie de apartament, calorifere, usi de interior din lemn si usa metalica anti-efractie de exterior.
Imobilul este bransat la toate utilitatile, este construit pe cadre de beton armat, compartimentare completa din caramida (peretii exteriori cat si cei de interior), este izolat termic cu polistiren de 8 cm si fiecare apartament dispune de contorizare individuala.
Parcare amenajata, spatiu verde cu mobilier urban in fata blocului.