Goji, comoara nationala a Chinei

Goji, comoara nationala a Chinei
Goji, comoara nationala a Chinei Goji, comoara nationala a Chinei Vand plante de Goji Lycium Barbaum nq no. 1. Este cea mai productiva varietate de goji, avand productie dupa 2 ani. Exista posibilitatea de transport contra cost in judetul Dambovita. Plante de 10 cm - 4 ron; Plante de 20 cm - 8 ron; Plante de 30 cm - 10 ron. Ce este Goji? Este un fruct proveni... 120749 4.00
4 ron
Click pentru a schimba moneda 4 ron
Click pentru a schimba moneda
Ulmi, Dâmboviţa 19 Jun 2014
120749 690

Vand plante de Goji Lycium Barbaum nq no. 1. Este cea mai productiva varietate de goji, avand productie dupa 2 ani. Exista posibilitatea de transport contra cost in judetul Dambovita.
Plante de 10 cm - 4 ron;
Plante de 20 cm - 8 ron;
Plante de 30 cm - 10 ron.
Ce este Goji? Este un fruct provenit din China si Tibet, considerst de catre tibetani "fruct minune" si declarat de catre chinezi "Comoara Nationala". Institutul de Medicina Tibetana al lui Dalai Lama a demonstrat ca acest fruct contine o combinatie unica de acizi, minerale, vitamine si antioxidanti. De aceea este benefic in anumite probleme de sanatate: imunitate, cancer, tensiune arteriala, diabet, colesterol, osteoporoza, anemie, depresie.
Goji este consderat cel mai puternic antioxidant natural din lume.