Icoana brodata cu margele de nisip “Sfantul Iosif cu Iisus”

Icoana brodata cu margele de nisip “Sfantul Iosif cu Iisus”
Icoana brodata cu margele de nisip “Sfantul Iosif cu Iisus” Icoana brodata cu margele de nisip “Sfantul Iosif cu Iisus” Icoana brodata manual cu margele “nisip” este o idee excelenta de cadou de arta religioasa pentru orice colectionar! Icoana este realizata pe suport textil prin brodare manuala cu margele minuscule. Este splendida datorita margelelor care stralucesc atat la lumina naturala a zilei, cat si la cea... 94953 300.00
300 ron
Click pentru a schimba moneda 300 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 6 Apr 2020
94953 3264

Icoana brodata manual cu margele “nisip” este o idee excelenta de cadou de arta religioasa pentru orice colectionar!

Icoana este realizata pe suport textil prin brodare manuala cu margele minuscule. Este splendida datorita margelelor care stralucesc atat la lumina naturala a zilei, cat si la cea artificiala de interior. O adevarata opera de arta!

Iosif Tamplarul sau Iosif din Nazaret este sotul Fecioarei Maria si tatal vitreg al lui Iisus Hristos. El este protectorul tatilor, muncitorilor, bolnavilor si celor pe moarte.

Descriere produs:
icoana brodata manual cu margele (tehnica se numeste “broderie cu margele”)

Dimensiuni: 25.5 x 31.5cm

Materiale:
- panza canvas pictata produsa in Ucraina
- margele “nisip” din sticla de calitate ridicata produse in Cehia (Preciosa Ornela)
- rama realizata in Rep. Moldova
- geam de sticla
- carlig

Cantitate margele: 4900 bucati
Numar culori: 15
Stare produs: nou

Margele de nisip sunt margele foarte mici care vin intr-o multitudine de forme, culori și finisaje. Margelele de nisip sunt destinate obtinerii unor tesaturi sau siraguri subtiri, fine. Acest tip de margele sunt cunoscute sub denumirea de “margele de nisip”, dar sunt confectionate din sticla topita.

Sticla este cel mai comun material folosit in procesul de fabricare al margelelor “nisip”, in afara de metal sau ceramica. Cele mai moderne si de cea mai inalta calitate sunt margelele realizate in Japonia sau Cehia.