Inchiriez apartament la casa

Inchiriez apartament la casa
Inchiriez apartament la casa Inchiriez apartament la casa Inchiriez apartament la casa format din: dormitor, bucatarie, baie, debara si hol, cu intrare separata. Centrala termica individuala si contorizare separata la: gaze, apa si energie electrica. Totul este mobilat si utilat (frigider, cuptor cu microunde, aragaz, masina de spalat, aspirator, televizo... 171788 1200.00
1 200 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 1 200 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 9 Jul 2021
171788 26

Inchiriez apartament la casa format din: dormitor, bucatarie, baie, debara si hol, cu intrare separata. Centrala termica individuala si contorizare separata la: gaze, apa si energie electrica.
Totul este mobilat si utilat (frigider, cuptor cu microunde, aragaz, masina de spalat, aspirator, televizor), cu imbunatatiri: gresie, faianta, termopan, parchet, izolare termica pe exterior, proaspat renovat.
Acces liber la reteaua noastra de internet wireless. Semnal foarte bun.
Curtea este cocheta si ofera posibilitatea relaxarii in aer liber. Zona este linistita (Biserica Sfantul Andrei, sector 1) la 5-10 minute de mers la pas de: piata, scoala generala, gradinita, statie de metrou (Parc Bazilescu).
Dorim inchiriere pe termen lung. Pretul este de 1200 lei, usor negociabil. Garantie de 1200 lei.
Nu acceptam sa se fumeze inauntru si nici animale.
Merita vazut. Rog seriozitate.
Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la tel : 0768739811 - Georgiana.