INSTRUCTOR AUTO

INSTRUCTOR AUTO DE AZI TU CONDUCI! cel mai temperat instructor auto, printre putinii instructori auto din Romania care preda sedinte practice de conducere in limbile engleza si franceza. inginer, absolvent de cursuri de Master al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, cu atestat de competenta lingvistica a limbii... 44502 230.00
1 035 ron
Click pentru a schimba moneda 1 035 ron
Click pentru a schimba moneda
Cluj-Napoca, Cluj 16 Oct 2013
44502 308

DE AZI TU CONDUCI!
cel mai temperat instructor auto, printre putinii instructori auto din Romania care preda sedinte practice de conducere in limbile engleza si franceza.
inginer, absolvent de cursuri de Master al Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, cu atestat de competenta lingvistica a limbii franceze in domeniul tehnic si al modulului pedagogic.
majoritatea cursantilor sunt francofoni (sportivi, diplomati, studenti straini, sau membri ai familiilor acestora si persoane recomandate de acestia); din cercul cursantilor romani parte elevi si studenti cu rezultate scolare si universitare peste medie si persoane importante din diverse domenii ale vietii clujene, precum si persoane recomandate de acestea.
lista cursantilor cuprinde mai mult de 200 de nume, procentajul de reusita la prima examinare practica este foarte ridicat; in cazul posesorilor de permis care au dorit sa-si imbunatateasca calitatile de soferi, acestia si-au insusit o indemanare suplimentara si siguranta dupa putine sedinte practice.
cunoscut pentru exigenta, dar firea foarte calma si atmosfera placuta, dar antrenanta in timpul sedintelor practice de conducere m-au facut sa devin un instructor ales atat de viitorii soferi, cat si de posesorii de permis ce nu se considerau destul de pregatiti sa se confrunte cu traficul din ce in ce mai aglomerat.