LAPTOP FUJITSU LIFEBOOK S7220

LAPTOP FUJITSU LIFEBOOK S7220
LAPTOP FUJITSU LIFEBOOK S7220 LAPTOP FUJITSU LIFEBOOK S7220 Laptop Fujitsu Siemens Lifebook S7220, cu LCD de 14,1” 1280x800 WXGA, in stare excelenta de functionare, cu semne normale de uzura. Este dotat cu procesor Intel Core 2 Duo P8700 2x 2,53 GHz/3Mb Cache/1066, Memorie RAM 4 Gb DDR 3 si HDD de 160 GB. Laptopul are DVD Writer, placa video Video Mobile int... 169683 550.00
550 ron
Click pentru a schimba moneda 550 ron
Click pentru a schimba moneda anunțul a expirat
Constanţa, Constanţa 31 Mar 2020
169683 563

Laptop Fujitsu Siemens Lifebook S7220, cu LCD de 14,1” 1280x800 WXGA, in stare excelenta de functionare, cu semne normale de uzura. Este dotat cu procesor Intel Core 2 Duo P8700 2x 2,53 GHz/3Mb Cache/1066, Memorie RAM 4 Gb DDR 3 si HDD de 160 GB. Laptopul are DVD Writer, placa video Video Mobile intel Gma 4500M HD, placa de retea Gigabyte 10x100x1000, 3 USB, card reader, bluetoth, wireless, camera video, microfon intern samd. Fotografiile sunt reale si de actualitate. Laptopul vine la pachet cu incarcator compatibil, iar bateria functioneaza circa 3 ore in functie de modul de utilizare. Are preinstalat Windows 7 Ultimate cu licenta si tastatura germana, fiind fabricat in Germania. Pretul este fix: 550 lei. Nu fac schimburi.
Trimit in tara prin curier rapid si livrare cu verificare.

DISCLAIMER: CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!


1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.

2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.

3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.

4. Pentru contact, va rog sa lasati un mesaj cu numarul Dvs. de telefon si va voi apela. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa-l creati foarte usor.

5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala.
Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.

6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora.

7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.