Lot module CAM si CI+ diverse

Lot module CAM si CI+ diverse
Lot module CAM si CI+ diverse Lot module CAM si CI+ diverse Vand diverse decodoare (module CAM sau CI+) pentru programe codate de la diversi producatori. Acestea functioneaza cu sau fara cardurile de acces conditionat, unele putand fi programate cu un programator de tipul CAS INTERFACE. Preturile sunt specificate pentru fiecare modul in parte. Cele pentru Te... 170957 650.00
650 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 650 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 1 Apr 2020
170957 470

Vand diverse decodoare (module CAM sau CI+) pentru programe codate de la diversi producatori. Acestea functioneaza cu sau fara cardurile de acces conditionat, unele putand fi programate cu un programator de tipul CAS INTERFACE. Preturile sunt specificate pentru fiecare modul in parte. Cele pentru Telecom si Orange, ambele din Romania, se livreaza cu cartela pentru acces conditionat si necesita contract cu operatorii respectivi. Se vand separat sau 650 lei pentru toate, pretul fiind negociabil. Transportul se achita separat de cumparator.

Icecrypt – 100 lei;
Alpha crypt light – 100 lei;
Alphacrypt - 120 lei;
Aston sat – 80 lei;
Tdt premium – 80 lei;
Hd+ modul ci+ - 150 lei;
Telecom modul ci+ - 100 lei;
Orange modul ci+ - vandut;
Conax dual synaps – 120 lei;
Camuri UPC CI+(2 buc.) – 100 lei;
Boxer Neotion Viacces – 75 lei;
SCM Viacces (rosu) – 60 lei;
DVB Viacces – 60 lei;
Zeta Cam – 75 lei.

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata acestora in avans.
3. Taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.
Va multumesc pentru intelegere !