Lot telecomenzi Romtelecom, Dolce, Telekom

Lot telecomenzi Romtelecom, Dolce, Telekom
Lot telecomenzi Romtelecom, Dolce, Telekom Lot telecomenzi Romtelecom, Dolce, Telekom Vand telecomenzi de la fostul Dolce, Romtelecom, actual Telekom, utile pentru aparatura folosita de acest provider. Pretul de 50 lei este pentru intreg lotul de 10 telecomenzi si nu este negociabil. Nu se vand separat. Telecomenzile sunt si arata ca in fotografii, sunt testate, nu sunt noi dar sunt ... 170452 50.00
50 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 50 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 15 Apr 2020
170452 444

Vand telecomenzi de la fostul Dolce, Romtelecom, actual Telekom, utile pentru aparatura folosita de acest provider. Pretul de 50 lei este pentru intreg lotul de 10 telecomenzi si nu este negociabil. Nu se vand separat. Telecomenzile sunt si arata ca in fotografii, sunt testate, nu sunt noi dar sunt in stare de functionare, nu beneficiaza de garantie, fara defecte, doar cu urmele obisnuite de folosinta si lipsa capacelor de la baterii la unele dintre ele. Nu am si nu pot oferi alte detalii.
DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata acestora in avans.
3. Taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.
Va multumesc pentru intelegere !