Magnetofon Grundig TK 747 la pret de Majak

Magnetofon Grundig TK 747 la pret de Majak
Magnetofon Grundig TK 747 la pret de Majak Magnetofon Grundig TK 747 la pret de Majak Aparatul este binecunoscutul TK de pe vremea taticilor vostri, stereo, cu 4 piste, un singur motor, 3 viteze, 3 capete, cu amplificare proprie de 2 X 7W, cu difuzoare incorporate lateral. Arata si functioneaza foarte bine. Nu fac schimburi, pretul de 500 lei este fix, iar predarea se face numai pers... 170602 680.00
680 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 680 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 20 Sep 2020
170602 824

Aparatul este binecunoscutul TK de pe vremea taticilor vostri, stereo, cu 4 piste, un singur motor, 3 viteze, 3 capete, cu amplificare proprie de 2 X 7W, cu difuzoare incorporate lateral. Arata si functioneaza foarte bine. Nu fac schimburi, pretul de 500 lei este fix, iar predarea se face numai personal in Constanta. La livrare, produsul se va ambala in conditii de maxima siguranta. Se vinde impreuna cu o banda si o rola goala.Pretul nu contine costul transportului si returul banilor la curier.

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata acestora in avans.
3. Taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.
Va multumesc pentru intelegere !