Magnetoterapie- Stimulator de unde cerebrale

Magnetoterapie- Stimulator de unde cerebrale
Magnetoterapie- Stimulator de unde cerebrale Magnetoterapie- Stimulator de unde cerebrale Pentru sanatatea si bunastarea dumneavoastra ! Se stie ca pe timpul somnului profund au loc toate procesele reparative din corpul fizic, emotional si mental. Cu alte cuvinte, cei care in timpul noptii nu au parte de perioada de somn profund nu au parte nici de reparatiile curente pe care organi... 168538 260.00
260 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 260 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Bacău, Bacău 21 Jul 2017
168538 1455

Pentru sanatatea si bunastarea dumneavoastra !

Se stie ca pe timpul somnului profund au loc toate procesele reparative din corpul fizic, emotional si mental.
Cu alte cuvinte, cei care in timpul noptii nu au parte de perioada de somn profund nu au parte nici de reparatiile curente pe care organismul le face zilnic, asa incat imbatranirea precoce se instaleaza rapid cu cu toate atributele ei : scaderea potentialului fizic, intelectual, emotional si sexual, boli cronice, etc.

Aparatul a fost conceput pentru cei care au probleme cu somnul : pentru tineri si mai putin tineri care au profesii ce nu le asigura un somn corespunzator pe timpul noptii, pentru varstnicii la care somnul profund le lipseste uneori cu desavarsire.

In esenta este un generator de unde magnetice de frecvente extrem de joase ( extremely low frequency = ELF ) pe care le transmite sistemului nervos ( si in speta creerului ) inducandu-i starea de somn profund.
Aparatul dispune de un bloc de trei comutatoare culisante miniatura (din care primul este destinat comutarii aparatului in starile pornit/ oprit iar celelalte doua de modificare a frecventei generate ) si a unui LED care indica atat frecventa generata cat si starea de inchis/deschis.

Alimentarea se face dintr-o baterie de 9V de tipul F22.

Prin pozitiile deschis-inchis a celor doua comutatoare se pot genera 4 frecvente cuprinse in intervalul 1,5 Hz si 15 Hz.

Cum se aleg frecventele de functionare
In principiu, frecventele mai joase ( 1,5 – 2,5 Hz ) au o actiune mai lenta, mai calmanta si mai stabila in timp ce frecventele mai inalte ( 8 - 15 Hz) au o actune mai rapida, mai excitanta dar cu stabilitate mai redusa.
Dar cum fiecare persoana este unica este indicat a se incerca efectul fiecarei frecvente.

Cum il folosim

Poate fi folosit pentru echilibrarea chakrelor, a glandelor endocrine cat si a principalelor organe : ficat, stomac, pancreas, etc.
Dispozitivul va fi pozitionat cu LED-ul spre corp ( spre chakre sau spre locul afectat) la o distanta de aproximativ 3-7 cm, in asa fel ca lumina emisa sa acopere locul sau chakra respectiva.
Timpul afectat este de 2 – 3 minute pe fiecare chakra si 10-15 minute pe locul afectat sau in dreptul organului cu probleme. Personal am adormit de multe ori cu acest aparat langa mine fara sa simt nici un efect secundar.

Deoarece campul magnetic generat de aparat actioneaza direct asupra aurei energetice nu este necesar contactul direct între aparat şi organism. ( nu se recomandă punerea lui direct pe piele -pentru a nu-l afecta transpiratia - ci pe haine).
Are efecte benefice în următoarele cazuri: reumatism cronic şi acut, migrene, dureri articulare, artrită, osteoporoză, circulaţie sanguină deficitară, disfuncţii sexuale, insomnie, nevroză, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, probleme respiratorii, tulburări de metabolism, în cazul diverselor infecţii virale şi microbiene.

Contraindicatii

Folosirea lui in timpul zilei poate să inducă o stare de somnolenţă de aceea nu este recomandată utilizarea lui atunci când sunteţi la volan.
De asemenea nu poate fi folosit de persoanele care utilizeaza pacemaker (stimulator cardiac) sau a celor cu proteze auditive, ( nu-l pot folosi în zonele respective pentru a evita interferenţele electromagnetice).

Gravidele trebuie să evite zona abdominală.

Deoarece pe piata sunt multe dispozitive de acest gen ( vezi “Spiridus”- aparatul de culoare neagra din foto 2 si 4, dispozitive ELF, dispozitive de fizioterapie cu campuri magnetice ) recomand vizitarea site-urilor respective.

Si nu in ultimul rand: pretul acestui aparat ( mai putin decat o pereche de ochelari de soare !!) este infim in comparatie cu beneficiile aduse.