Masaj de relaxare si terapeutic Piatra Neamt 0755751891

Masaj de relaxare si terapeutic Piatra Neamt 0755751891
Masaj de relaxare si terapeutic Piatra Neamt 0755751891 Masaj de relaxare si terapeutic Piatra Neamt 0755751891 Masaj de relaxare si terapeutic Piatra Neamt 0755751891 Tehnician maseur Piatra Neamț 0fer servicii de intretinere corporala si infrumusetare: masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic si reflexoterapie. Masajul terapeutic este o combinatie intre masajul de relaxare si masajul de remediere, fi... 172001 50.00
50 ron
Click pentru a schimba moneda 50 ron
Click pentru a schimba moneda
Piatra Neamţ, Neamţ 28 Jan 2022
172001 651

Masaj de relaxare si terapeutic Piatra Neamt 0755751891
Tehnician maseur Piatra Neamț 0fer servicii de intretinere corporala si infrumusetare: masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic si reflexoterapie.
Masajul terapeutic este o combinatie intre masajul de relaxare si masajul de remediere, fiind folositor pentru o gama variata de patologii. Iata cateva beneficii:
- vindeca anumite leziuni musculare
- imbunatateste circulatia, livrarea de oxigen si nutrienti celulelor musculare
- combate inflamatia
- imbunatateste imunitatea si tonusul muscular
- ajuta in tratamentul unor patologii inflamatorii, precum artroza
- imbunatateste frecventa cardiaca, respiratorie si tensiunea arteriala
- imbunatateste sistemul imunitar si ajuta in combaterea stresului
- imbunatateste mobilitatea articulatiilor si flexibilitatea musculara.
Masajul de relaxare sprijina organismul sa-si recapete starea generala de bine si echilibreaza sistemul nervos. Masajul are un efect liniştitor şi contribuie la relaxarea muşchilor, la eliminarea celulelor moarte de pe piele, îmbunătăţind respiraţia pielii, are acţiune analgezică prin îndepărtarea oboselii ţesuturilor şi reducerea frecvenţei contracţiilor musculare, reduce semnificativ tensiunea arterială. Efectele benefice se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic, un aspect mai frumos şi sănătos al pielii şi o stare de bine generală.
Terapia prin masaj este considerata a fi una din cele mai vechi forme de vindecare. Masajul ajută la dobândirea şi păstrarea unei stări de relaxare, optimism şi poftă de viaţă! Este o adevărată terapie de combatere a stresului zilnic, ce afectează tot mai multe persoane!
Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente și apreciate forme de terapii alternative folosite în tratamentul durerilor musculare, el fiind necesar la un moment dat tuturor. Masajul terapeutic are ca scop eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, decontracturarea mușchilor și rezolvarea problemelor circulatorii. Acesta constă în prelucrarea manuală a țesuturilor moi cu scopul de.a stimula circulația sângelui, a limfei și de a decontractura musculatura. Se folosesc diferite tehnici în funcție de obiectivele fiecărui tratament și în funcție de afecțiunea pe care trebuie să o tratăm.
https://www.facebook.com/masajderel axarepiatraneamt
https://www.instagram.com/m asajderelaxarepiatraneamt
https://masajderel axarepiatraneamt.blogspot.com
https://www.yo utube.com/watch?v=bN_R3fjCrN4
https://twitte r.com/masaj0755751891
Email : masajderelaxarepiatraneamt@gmail.com
Tel : 0755751891
60 min = 50 RON
#masaj #masajderelaxare #masajpiatraneamt #masajsomatic #piatraneamt #neamt #masajsuedez #moldova #romania #massage #massagetherapy #relax #wellness #beauty #health #selfcare #skincare #therapy #deeptissuemassage #healing #healthylifestyle #swedishmassage #reflexology