Meniuri pentru întreaga familie marca Papohapo

Meniuri pentru întreaga familie marca Papohapo
Meniuri pentru întreaga familie marca Papohapo Meniuri pentru întreaga familie marca Papohapo Marca PapoHAPO® aduce pe piața din România o gamă nouă și revoluționară de mâncare gata preparată, sănătoasă, gustoasă, cu valori nutritive atent monitorizate. Meniurile ready to eat marca PapoHAPO® sunt dedicate tuturor persoanelor, de la cei care au un stil de viață alert, până la cei care dore... 172399 35.00
35 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 35 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Braşov, Braşov 10 Apr 2023
172399 355

Marca PapoHAPO® aduce pe piața din România o gamă nouă și revoluționară de mâncare gata preparată, sănătoasă, gustoasă, cu valori nutritive atent monitorizate.

Meniurile ready to eat marca PapoHAPO® sunt dedicate tuturor persoanelor, de la cei care au un stil de viață alert, până la cei care doresc să știe exact cât și ce mănânacă din punct de vedere caloric și nutritional, cum ar fi persoanele care fac sport ca și hoby dar și sportivii de performanță,persoanele care merg in expeditii sau pe munte si au nevoie de o mancare la indemana rapid si usor de consumat.

Vă invităm să descoperiți gama noastră de mancare "ready to eat" și să ne lăsați să vă surprindem cu aromele și gusturile delicioase inspirate din bucătăriile lumii!

Livrare prin curier rapid.

Site: www.papohapo.ro
Telefon: 0725414239 .