Mobilier dining living clasic sau modern

Mobilier dining living clasic sau modern
Mobilier dining living clasic sau modern Mobilier dining living clasic sau modern Mobilier living (sufragerie) in stil clasic sau modern furniruit cu furnir natural, mobila produsa la comanda din MDF Infoliat in folie PVC sau cu elemente din lemn, furniruit cu furnir natural. Cele mai noi colectii de mobilier pentru dining room, sufragerie, living sau spatiul de servit masa i... 166317 1.00
1 ron
Click pentru a schimba moneda 1 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 22 Oct 2015
166317 335

Mobilier living (sufragerie) in stil clasic sau modern furniruit cu furnir natural, mobila produsa la comanda din MDF Infoliat in folie PVC sau cu elemente din lemn, furniruit cu furnir natural.
Cele mai noi colectii de mobilier pentru dining room, sufragerie, living sau spatiul de servit masa in varianta modulara. Mese extensibile din lemn cu furnir natural pentru 6, 8, 10, 12 sau 16 persoane, dulapuri, comode, vitrine, dressinguri, mobilier modular.
Cele mai bune oferte de pret disponibile pe web-site : www.mobilierliving.wordpress.com, acum cu livrare in toata tara. Detalii si preturi pe web-site, viziteaza showroom-ul in aceasta perioada si profita de reducerile noastre pentru toata gama de mobila si mobilier.
Telefon: 0763 141 633