Modul CI UNICAM EVO cu programator

Modul CI UNICAM EVO cu programator
Modul CI UNICAM EVO cu programator Modul CI UNICAM EVO cu programator Vand CAM CI Unicam Evo/DeltaCrypt System, HW level 3.0, pentru programarea receptiei prin cablu si/sau satelit, in special a programelor germane, impreuna cu un programator destinat modulelor CI si/sau CI+, gen Xcrypt, cum ar fi: Unicam, Unicam Unicrypt, Unicam Evo, Unicam Twin, Maxcam, Maxcam V2, M... 171481 280.00
280 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 280 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 20 Sep 2020
171481 1735

Vand CAM CI Unicam Evo/DeltaCrypt System, HW level 3.0, pentru programarea receptiei prin cablu si/sau satelit, in special a programelor germane, impreuna cu un programator destinat modulelor CI si/sau CI+, gen Xcrypt, cum ar fi: Unicam, Unicam Unicrypt, Unicam Evo, Unicam Twin, Maxcam, Maxcam V2, Maxcam Ultra HD, GigaCam, DeltaCam, Giga Twin Cam sau OnysCam. Programatorul contine un adaptor PCMCIA integrat si se conecteaza la PC sau laptop prin USB si port serial RS232. Programatorul este in stare perfecta de functionare. Functioneaza inclusiv pe Windows 10 si se comporta ireprosabil. Pretul nu este negociabil si nu contine costul transportului sau returul banilor la curier.

Setul de programare contine:
- programator - 2 piese;
- cablu USB - 1 buc.;
- cablu RS232 - 1 buc.;
- adaptor Digitus RS232 la USB - 1 buc.

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix, fiind totodata si ultimul pret. Orice reducere se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vindem produsele in afara granitelor Romaniei, decat cu plata lor in avans.
3. Taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Pentru a evita situatii neplacute va rog verificati disponibilitatea acestui produs inainte de a-l comanda.

Va multumesc pentru intelegere !