Nivela laser cruce Nivel System CL1

Nivela laser cruce Nivel System CL1
Nivela laser cruce Nivel System CL1 Nivela laser cruce Nivel System CL1 Laser cruce cu raza roșie (> 1 mV (Class II), precizie ± 1 mm/5 m, generează doua planuri, selectabile, sau simultane, unul vertical si unul orizontal. Beneficiază de funcția puls, pentru a permite utilizarea unui senzor laser, pentru măsurători la distanta. Nivel System CL1 este un instrument... 157615 390.00
390 ron +TVA negociabil.
Click pentru a schimba moneda 390 ron +TVA negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Braşov, Braşov 13 Jan 2016
157615 1273

Laser cruce cu raza roșie (> 1 mV (Class II), precizie ± 1 mm/5 m, generează doua planuri, selectabile, sau simultane, unul vertical si unul orizontal. Beneficiază de funcția puls, pentru a permite utilizarea unui senzor laser, pentru măsurători la distanta.

Nivel System CL1 este un instrument versatil, construit pentru lucrări de interior si exterior (-10°C la +45°C), determina planul orizontal, vertical si inclinat in mod manual, este destinat constructorilor, pentru lucrări in șantiere, este rezistent la condiții grele de mediu.
Echipamentul este user-friendly, cu o interfață intuitivă și posibilitatea de operare de la distanță prin intermediul telecomenzii radio din dotare.
PRET PROMOTIONAL: 390RON FARA TVA.
PACHETUL CONTINE: laser CL1, borseta de transport, sistem de prindere si ochelari.

PRODUS NOU - LIVRARE DIN STOC, SERVICE SI GARANTIE - 1 AN.