Nivela multilaser cruce – Laser cruce - Nivel System CL4 Plus

Nivela multilaser cruce – Laser cruce - Nivel System CL4 Plus
Nivela multilaser cruce – Laser cruce - Nivel System CL4 Plus Nivela multilaser cruce – Laser cruce - Nivel System CL4 Plus Laserul multifuncțional Nivel Systems CL4 este un echipament de măsură mic și robust. Laserul generează 3 planuri verticale de referință (cerc complet 360° in jurul laserului si plan vertical in fata lui) si un plan orizontal. Aceste planuri pot fi pornite sau oprite în funcție de necesitățile dumne... 158805 834.00
834 ron +TVA negociabil.
Click pentru a schimba moneda 834 ron +TVA negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Braşov, Braşov 6 Jan 2016
158805 815

Laserul multifuncțional Nivel Systems CL4 este un echipament de măsură mic și robust. Laserul generează 3 planuri verticale de referință (cerc complet 360° in jurul laserului si plan vertical in fata lui) si un plan orizontal. Aceste planuri pot fi pornite sau oprite în funcție de necesitățile dumneavoastră. În plus laserul generează și un fascicul laser pentru calare, care vă ajută să-l poziționați în locul dorit. Echipamentul este dedicat pentru toate lucrările generale de construcții si finisări. Distanța de lucru se poate mări datorită senzorului laser care este inclus în pachetul standard. Senzorul laser se poate monta și pe stadie (suportul de fixare al senzorului pe stadie este inclus în pachetul standard), astfel încât să puteți măsură diferențele de nivel din teren (nivelment clasic). Este caracterizat de rezistență mare la mediul de lucru greu (rezistență mare la apă și praf) și stabilitatea în lucru (compensatorul magnetic elimină vibrațiile care pot apărea în timpul utilizării și asigură o calare rapidă; laserul este gata de lucru imediat după pornire).
Multilaser cruce cu raza roșie (> 1 mV (Clasa II), precizie ± 1 mm/5m, echipat cu micrometru pentru poziționarea precisa a planelor.

Nivel System CL4 este un instrument versatil, construit pentru lucrări de interior si exterior (-10°C la +45°C.)

Echipamentul este „user-friendly”, cu o interfață intuitiva si posibilitatea de operare de la distanța prin intermediul telecomenzii radio din dotare.

PRET PROMOTIONAL: 834,00 RON FARA TVA.

PACHETUL CONTINE: laser CL4, senzor cu suport de fixare, țintă, ochelari de protecții, baterii, trepied SJJ-1M, geanta transport.

PRODUS NOU - LIVRARE DIN STOC, SERVICE SI GARANTIE - 1 AN.