Nivela multilaser cruce Nivel System CL3D Plus

Nivela multilaser cruce Nivel System CL3D Plus
Nivela multilaser cruce Nivel System CL3D Plus Nivela multilaser cruce Nivel System CL3D Plus Sistemul Nivel CL 3D este un laser cruce multifuncțional precis si fiabil, usor de folosit si eficient, atat pentru lucrari de interior cat si de exterior (-10°C la +50°C). Laserul lucreaza in 3 plane orizontale si verticale ( 360° fiecare ). Acestea pot fi pornite sau oprite in functie de necesita... 159635 1776.00
1 776 ron +TVA negociabil.
Click pentru a schimba moneda 1 776 ron +TVA negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Braşov, Braşov 18 Jan 2016
159635 1482

Sistemul Nivel CL 3D este un laser cruce multifuncțional precis si fiabil, usor de folosit si eficient, atat pentru lucrari de interior cat si de exterior (-10°C la +50°C). Laserul lucreaza in 3 plane orizontale si verticale ( 360° fiecare ). Acestea pot fi pornite sau oprite in functie de necesitatile dumneavoastra. Afisarea simultana a planurilor de lucru va permite sa controlati unghiul, care este util, de exemplu, in lucrarile de placare. Prin blocarea compensatorului, echipamentul poate fi inclinat si afisa linii diagonale.

Pentru munca la exterior și distante mai mari, senzorul laser ofera posibilitatea de a primi un semnal in intervalul de 120 m (diametrul de lucru).

Este caracterizat de rezistenta la mediul de lucru greu (rezistenta la apa si praf IP44) si stabilitate in lucru (compensatorul magnetic elimina vibratiile care pot aparea in timpul utilizarii si asigura o calare rapida; laserul este gata de lucru imediat dupa pornire).

Multilaser cruce cu raza roșie (> 1 mV (Clasa II), precizie ± 2 mm/10m.
Echipamentul este „user-friendly”, cu o interfata intuitiva.

PRET PROMOTIONAL: 1776, 00 RON FARA TVA.

PACHETUL CONTINE: laser CL3D, suport de fixare, tinta, ochelari de protecții, baterii, trepied SJJ-1M, geanta transport.

PRODUS NOU - LIVRARE DIN STOC, SERVICE SI GARANTIE - 1 AN.