Ofer servicii IT: Creare Website-uri, Grafica, Editari Video-Foto...

Ofer servicii IT: Creare Website-uri, Grafica, Editari Video-Foto etc
Ofer servicii IT: Creare Website-uri, Grafica, Editari Video-Foto etc Ofer servicii IT: Creare Website-uri, Grafica, Editari Video-Foto etc Salutare, ma numesc Leonard, sunt din Bucuresti, am 21 de ani si lucrez in domeniul IT de 5 ani si jumatate. In aceasta perioada am invatat foarte multe lucruri care m-au ajutat sa mi creez o baza destul de larga de cunostinte. (Mai multe informatii si detalii despre mine, puteti gasi pe website-... 172586 10.00
10 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 10 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 17 Nov 2023
172586 128

Salutare, ma numesc Leonard, sunt din Bucuresti, am 21 de ani si lucrez in domeniul IT de 5 ani si jumatate. In aceasta perioada am invatat foarte multe lucruri care m-au ajutat sa mi creez o baza destul de larga de cunostinte.

(Mai multe informatii si detalii despre mine, puteti gasi pe website-ul meu personal leonicolae.ro)

Nu pot oferi o lista de ,,preturi" concreta, pentru ca nu imi place sa prezint clientului meu direct un pret, fara ca eu sa cunosc in totalitate toate detaliile in privinta a ceea ce el isi doreste sa obtina, cum la randul meu nici eu nu cunosc viitorul meu client, situatia in care acesta se afla si daca este la inceput de drum.

Scopul meu este sa va am in baza mea de clienti.

Un website de prezentare poate fi si 600 de lei, dar si 1500 de lei.
Un magazin online poate fi si 1000 de lei, dar si 3000 de lei.
La fel si cu celelalte servicii de grafica: logo, bannere, pliante, carti de vizita, invitatii nunta etc..

Pentru oricine din Bucuresti, putem programa si o intalnire propriu-zisa, unde va pot asculta preferintele si detaliile despre proiect / serviciu, mai ales pentru a intelege ceea ce cautati sa primiti intr-o maniera mult mai buna si mai ales pentru a vaoferi increderea necesara.

Ma puteti contacta la numarul de telefon in orice zi, in intervalul orar: 08:00-23:00
(Atentie! Nu folosesc WhatsApp pe acest numar)