Operator CNC

Operator CNC
Operator CNC Operator CNC Firma Charisma Advertising cauta un operator/operatoare CNC, pentru sectia de productie piese 3D - cu sau fara experienta. Angajatul trebuie sa aiba cunostinte de PC, matematica si desenare electronica [ Acad-Acad 3D, Inventor,Solidworks etc ]. Interviul va avea 3 etape, una de evaluare de baza, o ... 144456
-
Deva, Hunedoara 6 Oct 2014
144456 396

Firma Charisma Advertising cauta un operator/operatoare CNC, pentru sectia de productie piese 3D - cu sau fara experienta. Angajatul trebuie sa aiba cunostinte de PC, matematica si desenare electronica [ Acad-Acad 3D, Inventor,Solidworks etc ].
Interviul va avea 3 etape, una de evaluare de baza, o ora.
CV se poate trimite la floor_cnc@yahoo.com sau office@charismacnc.ro.
Dupa depasirea acesteia va fi stabilit un interviu in care vor fi teme specifice 2..2.5 ore. Pina la acest interviu veti avea posibilitatea sa va regasiti cunostintele acumulate.
Va exista o perioada de acomodate de 2 saptamini,pe costul dvs, in care veti observa direct activitatea ce trebuie desfasurata-programul va fi - la alegere - : dimineata,dupamasa sau seara cite 4-6 ore.
Urmare acestora va fi un test de 8 ore, teoretic si practic. Candidatul cu cele mai multe puncte intra cu un salar de 1050-1100 RON pe o perioada de 30-60 de zile .
Dupa aceasta perioada va primi inca un test teoretic si practic. Fiecare rezolvare din test va fi adaugata la salar.
Suma maxima care se poate atinge va fi 1275 RON.
Urmatorul test - cu evaluare finaciara - este dupa 6 luni.
Suma maxima care se poate atinge 1475 RON.
Postul necesita adaptarea la program de 12 ore, schimburile lucrind non stop.
Nu se lucreaza in intervalul simbata ora 20 - duminica ora 20.
Amplasarea atelierului : Pestisul mic,nr 66, jud Hunedoara.