Pompe hidraulice si hidromotoare, piese de schimb

Pompe hidraulice si hidromotoare, piese de schimb
Pompe hidraulice si hidromotoare, piese de schimb Pompe hidraulice si hidromotoare, piese de schimb Buna ziua, suntem SC Flomatec Company SRL si avem ca principal domeniu de activitate, comercializarea de pompe hidraulice, regulatoare pentru pompe hidraulice si hidromotoare, precum si piese de schimb pentru acestea. Importam piese de schimb pentru pompe hidraulice si hidromotoare atat originale... 128138
-
Nădrag, Timiş 15 Jul 2014
128138 955

Buna ziua,

suntem SC Flomatec Company SRL si avem ca principal domeniu de activitate, comercializarea de pompe hidraulice, regulatoare pentru pompe hidraulice si hidromotoare, precum si piese de schimb pentru acestea. Importam piese de schimb pentru pompe hidraulice si hidromotoare atat originale cat si aftermarket (Piesele de schimb aftermarket ofera aceeasi calitate ca si produsele originale si provin de la producatori certificati.)

Ca o alternativa accesibila ca si pret va oferim pompe hidraulice,sisteme hidraulice noi sau reconditionate si verificate toate la cea mai buna calitate.
Ne puteti oferi pompa hidraulica defecta, in schimbul uneia noi sau reconditionata, plus o diferenta de pret. Prin aceasta puteti reduce costurile, in plus va putem ajuta la achiztionarea de pompe hidraulice, piese si componente hidraulice noi, pentru urmatoarele marci:



Linde – Liebherr – Kawasaki – Hydromatik – Rexroth – Hitachi – Kayaba – Eaton
http://www.clubafaceri.ro/30894/produs e/
www.flomatec.ro