pueti de Paulownia Tomentosa

pueti de Paulownia Tomentosa
pueti de Paulownia Tomentosa pueti de Paulownia Tomentosa Vand 1500 de pueti de Paulownia Tomentosa,puteti sa ma contactati oricand pentru cumparare. Paulownia Tomentosa este un copac-minune,originar din China,care ajunge la o inaltine de 20 de metri in doar 3 ani,furnizeaza un lemn de esenta dura,curat si fara noduri ideal pentru furnizarea produselor de... 162007 10.00
10 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 10 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Periam, Timiş 16 Mar 2015
162007 309

Vand 1500 de pueti de Paulownia Tomentosa,puteti sa ma contactati oricand pentru cumparare.
Paulownia Tomentosa este un copac-minune,originar din China,care ajunge la o inaltine de 20 de metri in doar 3 ani,furnizeaza un lemn de esenta dura,curat si fara noduri ideal pentru furnizarea produselor de lux,se regenereaza rapid,de aici si supranumele de copac al pasarii Pheonix.Este unic in lume,fiind singura specie de arbori cu o capacitate de crestere atat de rapida,oferind in acelasi timp un lemn superior.

Cu un aspect exotic,decorativ inca din primul an de viata Paulownia Tomentosa valorifica foarte bine resursele solului si poate supravietuii,odata prins, in orice tip de sol si conditi de umiditate.

Copac de esenta tare,cu putine noduri,rezistenta la contorsionare,si un lemn cu o culoare deschisa,deosebit de frumoasa,Paulownia Tomentosa se usuca rapid si nu atrage umiditate,spre deosebire de Paulownia Elongata.

Plantele din lemn de Paulownia, cu provenienta China,ating un pret de peste 500$ m3,iar cheresteaua de la plantatiile in varsta este cu mult mai scumpa. Este o specie recomandata pentru productia de biomasa,nu necesita replantarea,radacina adanca ii da stabilitate in timpul furtunilor,frunzele mari absorb o cantitate mare de CO2 si elibereaza mult O2,imbunatateste solul degradat de minerit si filtreaza metalele grele,controleaza eroziunea terenurilor,rezista relativ bine la incendiile forestiere,nu reprezinta hrana pentru daunatori si nu necesita multa apa.

Este o planta melifera cu o productie de 700-1000 kg de miere la hectar.

Arborele nu trebuie replantat dupa taiere,noul copac refacandu-se din tulpina taiata,lemnul este folosit industrial pentru confectionare de: instrumente muzicale,mobilier de lux dar si iahturi si avioane usoare,etc.

PAULOWNIA ESTE CEA MAI AVANTAJOASA SURSA DE LEMN DIN TOATA LUMEA!