Pulser electric - Bob Beck

Pulser electric - Bob Beck
Pulser electric - Bob Beck Pulser electric - Bob Beck Cancerul loveste 1 din 4 oameni la varste din ce in ce mai fragede. Fiind confruntat personal cu aceasta problema cu multi ani in urma cat si in familie mai apoi, am cautat diverse rezolvari. Atat acest aparat cat si celelalte dispozitive pe care le prezint pe OLX sunt destinate mentinerii starii de... 169389 140.00
140 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 140 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Bacău, Bacău 30 Apr 2017
169389 3069

Cancerul loveste 1 din 4 oameni la varste din ce in ce mai fragede. Fiind confruntat personal cu aceasta problema cu multi ani in urma cat si in familie mai apoi, am cautat diverse rezolvari. Atat acest aparat cat si celelalte dispozitive pe care le prezint pe OLX sunt destinate mentinerii starii de sanatate cat mai ales imbunatatirii ei. Ele sunt rodul a patru ani de cercetare in domeniu.
Dr. Robert C. Beck, a dezvoltat in anii '90 un sistem de curatare a corpului de paraziti, bacterii, virusi si fungi, cunoscut sub denumirea de "Protocolul lui Bob Beck". Acest protocol consta din patru masuri care se iau simultan: curatarea sangelui prin electrificare, curatarea ganglionilor limfatici prin impulsuri magnetice pulsante, deparazitarea/dezinfectarea tesuturilor cu ajutorul argintului colloidal si a apei ozonate.

Electrificarea sangelui este cel mai important element al acestui protocol. Aceasta este unitatea pe care Bob Beck a dezvoltat-o prima data bazata pe cercetarea de laborator, la un colegiu medical.
Bob Beck a dezvoltat un mod simplu de a aplica microcurenți. Prin poziționarea electrozilor de-a lungul arterelor de pe încheietura mâinii -radial și ulnar- curentul electric patrunde cu usurinta in sange. Cresterea rapida a curentului de la +27V la -27V produce devitalizarea tuturor microorganismelor din sangele electrificat, astfel ca organismul le poate elimina cu usurinta. Aceasta metoda nu afecteaza cu nimic celulele proprii, deci nu are efecte secundare.

Pulserul electric pe care vi-l prezint este realizat dupa schema si specificatiile tehnice oferite de Bob Beck, singura modificare facuta de mine fiind adusa sursei de alimentare: cei 27-36 V din shema initiala ( 3-4 baterii de 9V) am realizat-o ca o sursa in comutatie folosind doar trei baterii de 1,5V de tip AAA ( de telecomanda). Astfel am redus simtitor atat dimensiunile aparatului cat mai ales greutatea lui.

Utilizarea inițială: Primele sedinte vor fi scurte de cate 15 – 20 min. o data pe zi și daca nu apar probleme (gen greata, ameteli, etc. = reactii hertzheimer ) se crestere treptat timpul unei sedinte la două ore pe zi timp de 6 la 8 săptămâni, dupa care continuati cu un program de intretinere.
Pentru ca in timpul electrificarii va rezulta o mare cantitate de microorganisme moarte este esential ca atat inainte cat si dupa o sedinta sa se consume foarte multa apa curata (de izvor). De asemenea deoarece curentul electric produce o deschidere a celulelor si implicit cresterea capacitatii de absorbtie ( reactie de electroporare) este imperios necesar a nu se consuma medicamente cu prescriptie cu cel putin cateva ore inainte si cel putin o ora dupa o sedinta de lucru. De exemplu, o aspirina luata cu putin timp inainte de o sedinta va fi « vazuta » de corp ca o doza de 20-40 de aspirine !!!.

Program de întreținere
După programul inițial, sugestiile pentru întreținere sunt :
a) 2 ore zilnic, timp de 2 zile pe săptămână,
b) b) 2 ore pe zi timp de o săptămână pe lună sau,
c) c) 2 ore pe zi timp de o luna de două ori pe an.

Sfat:
Dacă simțiți debutul unei raceli sau gripe, utilizați aparatul timp de mai multe ore pe zi. Unii au raportat că electrificarea sângelui reduce atat severitatea simptomelor cat si durata lor

Mod de folosire:
. aparatul se fixeaza la incheietura mainii cu ajutorul unei cureluse de cauciuc
. cei doi electrozi din inox imbracati in prealabil intr-un material textil umezit ( de preferat bumbac alb/necolorat) se introduc sub curelusa de cauciuc.
. se porneste aparatul rotind butonul potentiometrului si se continua rotirea pana cand se simt furnicaturi ale curentului electric.
. se opreste rotirea la intensitatea electrica pe care o poate suporta fiecare.
. ideal este ca umezirea electrozilor sa se faca cu 50% alcool si 50 apa%.

Intensitatea maxima a curentului electric prin electrozi: 250 microamperi.
Si nu in ultimul rand: pretul acestui aparat ( mai putin decat o pereche de ochelari de soare !!) este infim in comparatie cu beneficiile aduse.