Receptor android TV Box

Receptor android TV Box
Receptor android TV Box Receptor android TV Box Media player-ul SCISHION V88 mini 4K transforma orice TV in smart TV. Are o memorie interna de 8 Gb si 1 Gb Ram, detine un slot micro SD, 2 usb, un slot Hdmi, retea cu fir si/sau WiFi si audio digital. Puteti viziona filme si asculta muzica pe Youtube, Netflix sau puteti naviga pe internet ori sa va... 171598 210.00
210 ron
Click pentru a schimba moneda 210 ron
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 20 Sep 2020
171598 914

Media player-ul SCISHION V88 mini 4K transforma orice TV in smart TV. Are o memorie interna de 8 Gb si 1 Gb Ram, detine un slot micro SD, 2 usb, un slot Hdmi, retea cu fir si/sau WiFi si audio digital. Puteti viziona filme si asculta muzica pe Youtube, Netflix sau puteti naviga pe internet ori sa va conectati cu prietenii pe skype, situatie in care aveti nevoie de webcam. Aparatul utilizeaza sistemul Android si puteti instala aplicații din magazin play. Poate fi setat si in limba romana. Pretul nu este negociabil si nu include transportul si/sau rambursul banilor la curier.
Pachetul contine:
• Android Smart TV Box SCISHION V88;
• Alimentator;
• Telecomanda;
• Manual limba engleza.

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!
INAINTE SA SUNATI, SA COMANDATI SAU SA LASATI MESAJE, CITITI VA ROG ANUNTUL IN INTREGIME!
DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la cumparare.
2. Produsele expuse la vanzare imi apartin, au fost folosite si le-am pus preturi foarte mici cu scopul de a le vinde cat mai rapid. Din aceste motive, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix, fiind totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vand produsele in afara granitelor Romaniei.
3. Taxele de transport si rambursul banilor la curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile care nu vor fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati numai intre orele 9,00 – 21,00. Va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin sms ori alte asemenea tipuri de mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, la pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Inainte de a efectua comanda, va rog sa verificati disponibilitatea produsului dorit, pentru a evita orice situatii neplacute. Nu solicitati rezervarea produselor pentru ca nu se va acorda, vanzarea efectuandu-se pe principiul “primul venit, primul servit”. Datorita faptului ca, pe unele site-uri, licitatia este comisionata, va rog sa solicitati achizitionarea produsului NUMAI daca ati inteles pe deplin anuntul si sunteti hotarat sa cumparati.
Va multumesc de vizionare si intelegere.