Receptor Cablu HD Kaon 7356

Receptor Cablu HD Kaon 7356
Receptor Cablu HD Kaon 7356 Receptor Cablu HD Kaon 7356 Vand receptor pentru cablu TV si decodor digital HD marca Kaon 7356, utilizabil in reteaua Telekom TV, cu alimentator si telecomanda incluse. Se poate vinde si separat, adica 80 lei decodorul fara accesorii, 100 lei decodorul cu telecomanda si 130 lei echipamentul complet. Amanunte pentru modul de f... 170135 80.00
80 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 80 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Constanţa, Constanţa 20 Sep 2020
170135 995

Vand receptor pentru cablu TV si decodor digital HD marca Kaon 7356, utilizabil in reteaua Telekom TV, cu alimentator si telecomanda incluse. Se poate vinde si separat, adica 80 lei decodorul fara accesorii, 100 lei decodorul cu telecomanda si 130 lei echipamentul complet. Amanunte pentru modul de functionare gasiti pe youtube si/sau pe site-ul Telekom. Aparatul necesita conectarea la reteaua Telekom prin incheierea unui contract cu acest operator. Pretul este negociabil si nu contine costul transportului si returul banilor la curier. La doua aparate cumparate, pretul este de 150 lei cu toate accesoriile.

DISCLAIMER: VA ROG SA CITITI CU ATENTIE CELE DE MAI JOS!

1. Nu accept schimburi, daca acest lucru nu este prevazut in anunt, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la licitatie.
2. Am pus preturi foarte mici produselor expuse la vanzare cu unicul scop de a le vinde cat mai rapid. Din acest motiv, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix. Acesta este totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea.
3. Daca in anunt nu se prevede altfel, taxele de transport si ramburs percepute de curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp nu pot trimite prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati. Nu raspund la sms-uri, astfel ca va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin acest tip mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, puteti sa va creati unul foarte usor.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, pe pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora si nu se va elibera certificat de garantie.
7. Alte detalii suplimentare fata de anunt se vor solicita si se vor oferi doar pe forum, inainte de incheierea licitatiei. Dupa primirea produsului cumparat va rog sa acordati un calificativ care sa reflecte interactiunea cu vanzatorul.